Deze vrouwen bevielen op bijzondere plekken 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze vrouwen bevielen op bijzondere plekken

Een baby uit je lichaam persen is op zich al een opgave waar enige concentratie voor nodig is, maar als dat onder bijzondere omstandigheden moet gebeuren dan wordt het helemaal een handeling waar je je buik van vol hebt. De kersverse moeders in dit artikel moesten hun spruit op bijzondere plekken uit hun pruim duwen, en zaten dus mooi met de gebakken peren. Deze vrouwen bevielen op bijzondere plekken.

In een restaurant

Als je rustig een broodje carpaccio zit te eten dan verwacht je niet dat je wordt gestoord door het gekrijs van een vrouw dat een kind aan het downloaden is. In een restaurant in Leiden gebeurde het. Een hoogzwangere vrouw op het terras van het etablissement klaagde over rug en buikpijn, waarna ze niet veel later op een bank achterin het restaurant het levenslicht gaf aan een gezonde dochter.

In een vliegtuig

Een vliegensvlugge bevalling in een vliegtuig dat van Nairobi naar Nederland vloog. Een vrouw die 36 weken zwanger was beviel met behulp van een tropenarts van een gezonde baby in een lijnvlucht van KLM. Volgens het personeel van het vliegtuig was het voor iedereen een bijzondere ervaring aan boord. Je maakt uiteraard niet elke dag een bevalling mee terwijl je passagiers voorziet van zoute pinda’s en slappe wijn. Volgens hen was de kersverse moeder helemaal in de wolken.

Bekijk ook:
Zo haal je met gemak 10.000 stappen per dag, ook met een kantoorbaan

In een tandartspraktijk

Deze vrouwen bevielen op bijzondere plekken 15

Je zal het als tandarts maar voor je kiezen krijgen; een bevalling in je praktijk. Een tandarts uit Velp kan hierover meepraten, daar beviel een zwangere vrouw in een tandartspraktijk van een gezonde baby. Zij stond zelf ook met haar mond vol tanden want ze wist niet eens dat ze zwanger was. Gelukkig verliep de bevalling zonder teveel problemen, al moest ze wel even een tandje bijzetten om het kind op een tandartsstoel ter wereld te brengen.

In de tuin

Waarom zou je naar een ziekenhuis gaan als je ook gezellig in de achtertuin kunt bevallen? Een vrouw in Duitsland beviel op een bed van stro, onder een sterrenhemel, terwijl de vader en haar andere kind bij een kampvuur zaten. Deze oermoeder koos voor een primitieve bevalling, zoals Neanderthalers dat ook deden. Een kopje kruidenthee uit eigen tuin en een biologische wortel tussen de kaken hielpen de vrouw tijdens het lanceren van haar nageslacht. Gezellig, tussen de bloemetjes en de bijtjes.

Bekijk ook:
Dit zijn de 7 beste oefeningen om af te vallen

 

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

755

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.