Pas op! Dit zijn de gevaarlijkste seksstandjes ter wereld 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Pas op! Dit zijn de gevaarlijkste seksstandjes ter wereld

De gevaarlijkste sekstandjes ter wereld spelen zich niet af op het randje van een afgrond of in het midden van een middeleeuwse hangbrug. Nee, deze standjes worden hoogstwaarschijnlijk ook uitgevoerd op jouw slaapkamer. Misschien wel tijdens een liefdevol potje vanilleseks.

Nou is het niet zo dat je de onderstaande capriolen direct met de dood moet bekopen, maar ze kunnen toch flink pijnlijk en angstaanjagend zijn. We hoeven het woord “penisbreuk” maar te noemen en bij menig man verschijnen de zweetdruppels op z’n voorhoofd. Liever geen rampscenario's tussen de lakens of een breuk in je mannelijkheid? Neem de onderstaande top 3 dan even goed in je op.

1. De cowgirl

De cowgirl staat met stip op één als het aankomt op meest gevaarlijke seksstandjes ter wereld. De dame in kwestie bestijgt daarbij letterlijk het mannelijke geslachtsdeel waarbij deze bereden wordt als een semi getemde mustang. Ongetwijfeld spannend, maar ook bloedserieus gevaarlijk. Op het moment dat de dame haar onderlichaam van de penis lift om deze vervolgens weer te laten zakken, kan jouw dappere strijder ineens besluiten om een andere richting op te gaan. Op dat moment kan het voorkomen dat hij wordt dubbel gebogen tegen een lichaamsdeel van de dame waar nou nét geen opening zit. Een pijnlijke penisbreuk is dan het trieste resultaat.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 gevaarlijkste gedetineerden ter wereld

2. De missionarishouding

Als we het dan toch hebben over vanilleseks, dan staat de missionarishouding bovenaan het verlanglijstje. In de volksmond wordt dit standje ook wel eens bestempeld als “doorsnee” en “saai”, maar niets is minder waar. De missionarishouding kan namelijk behoorlijk risicovol zijn. Het gevaar zit hem in de kracht waarmee de man zijn piemel bediend. Stoot je te fanatiek en let je daarbij niet op “the bulls-eye”, dan kan het zomaar zijn dat jouw erectie een fractuur oploopt. Au…..

Bekijk ook:
Top 10 gevaarlijkste gemeenten en wijken van Nederland

3. Doggystyle

Ook doggystyle kunnen we als het aan de wetenschappers ligt beter aan onze honden overlaten. Dit seksstandje geeft namelijk het meeste kans op een penis fractuur. Waarom? Omdat sommige mannen nou eenmaal super enthousiast zijn over doggystyle en zichzelf hierin compleet kunnen verliezen. Iéts de rem erop is dus geen overbodige luxe als je niet wilt dat jouw penis dubbelvouwt en breekt.

Bekijk ook:
Top 10 gevaarlijkste landen ter wereld

Wat is een penisbreuk eigenlijk?

Nu je weet welke standjes je het makkelijkst een fractuur kunnen bezorgen, is het goed om te weten wat een penisbreuk nou eigenlijk is. Je hoeft in ieder geval niet naar de gipskamer. Dat scheelt toch alweer snel een paar gênante momenten. Hoewel een stijve penis vooral uit een zwellichaam bestaat, heeft het ook écht harde delen die niet flexibel zijn. Als deze breken, spreek je van een penisbreuk wat volgens ervaringsdeskundigen de hel op aarde is.

Bekijk ook:

3.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.