in

CoolCool NiceNice

Meer emoji’s, meer seks

Maak je veel gebruik van emoji’s? Dan heb je waarschijnlijk meer seks dan mensen die dit niet doen. Gefeliciteerd! Maar hoe zit dat dan eigenlijk?

Meer seks of meer kans op seks

Het Amerikaanse Kinsey Institute deed onderzoek naar dit fenomeen. En ze kwamen tot een bijzondere conclusie. Het gebruik van emoji’s in (dating)gesprekken zorgt voor een verhoogde kans op seks. Of je daadwerkelijk meer seks hebt door emoji’s is nog de vraag. Maar goed, de kans is er. Wel is het zo dat het gebruik van emoji’s niet je kansen op een eerste date vergroot.

Effectief informatie overbrengen

Het gebruik van emoji’s wordt veelal gezien als een manier om effectief informatie over te brengen. Daarnaast gebeurt dit op een persoonlijke wijze, doordat jij de emoji kiest, waardoor een intieme connectie gevormd kan worden. En ja, die intieme connectie is weer nodig voor. Naja, je snapt wel wat we bedoelen.

Bekijk ook:
40 Foute openingszinnen; deze kan je maar beter niet gebruiken

Aubergines en perziken

Natuurlijk kennen we allemaal de aubergine en de perzik. Niet alleen als vrucht, maar ook als emojivorm om iets anders aan te geven dan de vrucht zelf. We raden je dan ook graag af om deze gewoon random te gebruiken, deze emoji’s vallen namelijk absoluut niet bij iedereen in de smaak. Begin gewoon rustig met een knipoog, aapje of andere emoji.

Bekijk ook:

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Televisie abonnementen: waar moet je op letten voor de beste prijs en beleving?

Zo herken je een leugenaar!