OnlyFans staat geen seks meer toe op platform 14
Saved Read later
Deel dit bericht

OnlyFans staat geen seks meer toe op platform

Het online platform OnlyFans gaat een nieuwe richting in. In de nieuwe richtlijnen – die het platform vrijdag publiceerde – staat dat gebruikers geen expliciete content meer mogen delen. Vanaf 1 oktober gaan de nieuwe richtlijnen in en dan moeten alle video's hieraan voldoen. De grote vraag is natuurlijk of OnlyFans hiermee nog enig bestaansrecht heeft, want het platform staat grotendeels bekend om de content die straks wordt verboden.

OnlyFans zorgde deze week voor flinke ophef in de volwassen industrie. Het platform – waarbij mensen onder meer foto's en filmpjes kunnen delen met hun betalende abonnees – maakte een paar dagen geleden bekend nieuwe richtlijnen in te gaan voeren. Het was even onduidelijk wat die precies zou inhouden, maar nu is er duidelijkheid: seks op OnlyFans is straks verleden tijd. En dat is nogal bijzonder, omdat het platform vooral dit soort foto's en filmpjes wordt gebruikt.

Bekijk ook:
Wat is OnlyFans en hoe verdien je er geld mee?

Een rare beslissing zou je misschien denken, maar volgens OnlyFans kan het bedrijf niet anders. In een verklaring stelt het platform dat deze veranderingen nodig zijn vanwege druk uit de bankensector en betalingsdienstverleners. Zij stellen steeds strengere eisen aan hun klanten en OnlyFans is bang dat ze in de toekomst niet meer via deze weg hun betalingen kunnen regelen. Door seks nu te bannen van het platform, hoopt OnlyFans dit te voorkomen.

Er doemt nu wel een ander probleem voor OnlyFans op, want houden ze in de toekomst nog wel genoeg klanten nu het merendeel waarschijnlijk wordt weggejaagd door dit besluit? En wat gebeurt er als een andere website het gat dat OnlyFans achterlaat probeert te vullen. De tijd zal het leren.

Bekijk ook:
OnlyFans model Natasha Crown heeft de dikste derrière ter wereld

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.