Saved Read later
Deel dit bericht

Is de World Health Organisation wel een betrouwbare organisatie?

De WHO, een organisatie welke veel het nieuws haalt met de coronacrisis. Het zijn dokters en wetenschappers welke het beste met de wereld voor hebben, die je kunt vertrouwen en waar we onze strategieen op uitstippelen is een vaak gehoord devies. Ook de regering Rutte ziet in de WHO een betrouwbare partner. Maar hoe betrouwbaar is de WHO eigenlijk?

Laks ingrijpen COVID-19

De WHO bagitaliseerde in het begin de uitbraak van COVID-19 enorm. Het valt mee, het loopt zo een vaart niet, geen pandemie. Geen paniek en zeker geen grenzen sluiten was het advies. Nu blijkt dat COVID-19 een pandemie is welke de halve wereld plat legt, misschien was het sluiten van de grens toch niet zo een gek idee? Maar de WHO kwam met het volgende: Het zwijgen opleggen aan degene die waarschuwde dat het uit de hand zou kunnen lopen met COVID-19.

FOX news en de WHO

Fox News kopstuk Tucker Carlson onthulde hoe Tredos zijn baan bij de WHO vooral aan China te danken had, de WHO enkele cholerauitbraken in Etiopie afgedaan had als acuute diaree. De Verenigde Naties kwamen later tot de conclusie dat vele levens gered hadden kunnen worden indien de WHO deze uitbraken niet verborgen zou hebben gehouden. Ook recent nog (lees op 14 januari) gaf de WHO nog aan dat het coronavirus absoluut niet zou kunnen verspreiden volgens een mens op mens besmetting, mensen konden elkaar immers volgens de WHO niet besmetten met het coronavirus waarschijnlijk ook onder druk van China.

Bekijk ook:
Hoe kom ik ’s ochtends beter mijn bed uit?

Ethiopisch Volksrevolutionair Democratisch Front

De huidige Directeur-Generaal Tedros zijn voorliefde voor het comunistische regime in China is trouwens niet zo opvallend, hij was namelijk zelf lid van het Ethiopisch Volksrevolutionair Democratisch Front. Een organisatie welke op de Amerikaanse lijst heeft gestaan van terroristische organisaties en welke vele mensen om het leven heeft gebracht.

Corona aanpak WHO helpt helemaal niet

Volgens bronnen van de Finse gezondheidsdienst helpt de aanpak van de WHO helemaal niet. De dienst gaf aan dat de WHO niet begrijpt hoe een pandemie werkt. Testprotocol onlogisch, het virus zal blijven bestaan maar de WHO gaat er nogsteeds van uit dat het virus ineens zal verdwijnen.

TBC krijgt geen prioriteit

In 2017 stelde de WHO een prioriteitenlijst op met super bugs, bacterieen welke zeer gevaarlijke ziektes veroorzaken en dus de prioriteit zouden moeten krijgen. De bacterieen verandwoordelijk voor TBC, de meest dodelijke infectieziekte wereldwijd kwamen echter niet op de lijst voor. TBC heeft volgens de WHO geen prioriteit maar koste alleen al in 2015 aan meer dan 10 miljoen mensen het leven. De bacterieen hebben intussen een gigantische resistentie tegen antibiotica en kunnen zeker tot super bugs gerekend worden. Het weglaten van deze bacterieen verbaasde dan ook wetenschappers wereldwijd.

Bekijk ook:
Rust in je hoofd: 6 tips om de drukte uit je hoofd te halen

Polio

In 2017 gaf de WHO toe dat het vaccin tegen polio, polio veroorzaakt. Uiteindelijk bleek dat 70% van alle gevallen van de ziekte wereldwijd veroorzaakt zouden zijn door het vaccin.

DTP vaccin dood meer mensen dan de ziekte

Onderzoek van Morgenson liet zien dat de DTP vaccinaties welke de WHO geeft zorgen voor meer doden dan DTP.  Kinderen welke het vaccin krijgen hebben een 10 maal zo grootte kans te sterven dan kinderen zonder vaccin. Opvallend genoeg roept de WHO het vaccin nog steeds niet terug en sterven er jaarlijks duizenden kinderen in Afrika door dit vaccin.

Steralisatie in vaccin

De Catholic Doctors Association in Kenia beschuldigt de WHO ervan via vaccins mensen te steraliseren. Meerdere onderzoeken naar het vaccin tegen tetanus kwamen allemaal tot de volgende conclusie: In elk van de geteste vaccines zit een sterilisatie formule. Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filippijnen volgde met de beschuldigen en uiteindelijk gaf de WHO toe dat ze met vaccines werkte met daarin een sterilisatie formule.

Bekijk ook:

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.