Top 10 Xbox Series X games – Juli 2021 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Xbox Series X games – Juli 2021

In deze top 10 bespreken we de populairste Xbox Series X games van de maand juli. Welke game speel jij nu?

Deze top 10 Xbox games is samengesteld op de bestsellerlijst van Amazon.

10. Battlefield 2042

Op de tiende plek in de top 10 Xbox Series X games van de maand juli staat Battlefield 2042. Dat is enigszins opvallend, omdat de game pas op 22 oktober uitkomt. Blijkbaar hebben gamers zoveel zin in het spel, dat ze het nu alvast bestellen. Battlefield 2042 is een first person shooter die zich afspeelt in de nabije toekomst, waarbij klimaatverandering een flinke rol gaat spelen op de omgeving.

Bekijk hieronder de trailer van Battlefield 2042:

9. Madden NFL 22

Madden NFL 2 staat op de negende plek in deze top 10. Dit is de FIFA variant van American football.

Bekijk hieronder de trailer van Madden NFL 22:

8. Forza Horizon 5

Forza Horizon staat op de achtste plek in de top 10 Xbox Series X games. Dit is een racespel in een “open world” setting in Mexico. De map van Forza Horizon 5 is de grootste ooit van de serie en zit vol met unieke elementen. Zo kan je onder meer vulkanen, jungles, stranden en meerdere Mexicaanse steden tegenkomen tijdens het racen.

Bekijk hieronder de trailer van Forza Horizon 5:

Bekijk ook:
Eerste beelden nieuwe Harry Potter game Hogwarts Legacy

7. Borderlands 3 Ultimate Edition

Op de zevende plek in de top 10 Xbox Games staat Borderlands 3. Dit is een first-person shooter die draait om vier nieuwe Vault Hunters. Zij worden door de Crimson Raiders of Pandora ingezet om de kwade plannen van de tweeling Troy en Tyreen Calypso te stoppen.

Bekijk hieronder de trailer van Borderlands 3 Ultimate Edition:

https://www.youtube.com/watch?v=d9Gu1PspA3Y

6. Subnautica: Below Zero

Subnautica: Below Zero staat op de zesde plek in deze top 10. Dit is een open world survical game waarin je in de rol kruipt van een wetenschapper die terecht komt op een nieuwe planeet. Daar moet je opzoek naar een verdwenen onderzoeksteam, terwijl je zelf ook nog moet zien te overleven.

Bekijk hieronder de trailer van Subnautica: Below Zero:

5. Tokyo 2020 Olympic Games

Op de vijfde plek in de top 10 Xbox Series X games staat Tokyo 2020 Olympic Games. Op dit moment zijn de Olympische Spelen in Japan aan de gang en dat blijkt veel gamers te inspireren. Voor velen is het helaas niet weggelegd om ooit mee te doen aan dit prestigieuze toernooi, maar via deze game kunnen we het toch een beetje ervaren.

Bekijk hieronder de trailer van Tokyo 2020 Olympic Games:

4. Resident Evil Village

Resident Evil Village staat op de vierde plek in deze top 10. Dit is een first person survival horror game van Capcom die voortborduurt op de gebeurtenissen van Resident Evil 7: Biohazard. Je speelt hier wederom als Ethan Winters die nu op zoek gaat naar zijn ontvoerde dochter. Hier komt hij terecht in een dorpje in Oost-Europa, dat vol zit met zombies en andere monsters. Gelukkig is Chris Redfield er ook, al lijkt hij wat minder vriendelijk te zijn dan dat we gewend zijn…

Bekijk hieronder de trailer van Resident Evil Village:

3. Back 4 Blood

Op de derde plek in deze top 10 Xbox Series X games staat Back 4 Blood. Net zoals Battlefield 2042 moet ook deze game nog uitkomen, dus met deze populariteitcijfers zal de gamestudio erg tevreden zijn! Back 4 Blood is een soort van (maar niet echt) opvolger van Left 4 Dead waarin gamers in een team van vier moeten overleven in een wereld vol met zombies en andere gevaarlijke monsters.

Bekijk hieronder de trailer van Back 4 Blood:

2. Flight Simulator

Op de tweede plek in deze top 10 Xbox games staat Flight Simulator. Heb je ooit de ambitie gehad om piloot te worden, maar is het er nooit van gekomen? Dan is dit dé game voor jou. In het spel kan je met verschillende vliegtuigen vliegen onder allerlei omstandigheden. Heb jij het in je om piloot te worden?

Bekijk hieronder de trailer van Flight Simulator:

1. Call of Duty: Black Ops Cold War

De populairste game van dit moment en de nummer 1 van deze top 10 Xbox Series X games van de maand juli is Call of Duty: Black Ops Cold War. Deze COD game is een first person shooter die sinds vorig jaar te spelen is. Het spel speelt zicht af tijdens de Koude Oorlog waarin je als speler onder meer terecht komt in Oost-Berlijn, Turkije, Vietnam en Rusland. En daar ga je geen vakantie vieren…

Bekijk hieronder de trailer van Call of Duty: Black Ops Cold War:

Welke game speel jij nu?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.