Saved Read later
Deel dit bericht

De 12 beste games voor de Xbox

We gaan in dit artikel dieper in op de beste Xbox games van dit moment. De Xbox One X is een van meest krachtige consoles op de markt, en voor vele waarschijnlijk de favoriete keus om op te gamen. Heb je een 4K TV dan kan je natuurlijk helemaal optimaal genieten. Nu het coronavirus ons thuis vast houd, is het natuurlijk een uitgelezen moment om de console even aan te gooien voor een avond vol vermaak. Hier zijn de 12 beste Xbox games om nu te spelen!

Doom Eternal

Doom Rules! Het spel is geweldig, het meest metal spel ooit gemaakt. Helemaal top zijn de nieuwe manieren om door het ultra gewelddadige universum te manoeuvreren. Misschien wel het beste spel voor de Xbox so far.

Sekiro: Shadows Die Twice

Een meesterwerk van de makers van Dark Souls. Het spel is geweldig al zal je er wel even de schouders onder moeten zetten, het spel is niet het meest gemakkelijk om te leren spelen. Met uren quarantaine tijd vrij om te oefenen moet het echter geen probleem zijn om een meester te worden in het spel.

Bekijk ook:
Casinobeveiliging, een must voor iedere bezoeker

Red Dead Redemption 2

Het wilde westen, paarden die poepen, ik bedoel maar te zeggen dit spel heeft oog voor detail. Deze game van Rockstar is geniaal, het begin is misschien een beetje sloom maar daarna heb je een van de beste spellen op de markt in handen.

Outer Wilds

Outer Wilds is zeker een kansmaker voor spel van het jaar. Het spel is insane, een sci-fi mysterie om te ontrafelen. Het spel speelt zich af in een zonnestelsel wat vrij klein is maar o zo groot qua ambitie. Zeker spelen dus!

Cuphead

Dit spel is moeilijk heel erg moeilijk maar zeker de moeite waard. We gaan er niet te veel over schrijven, kijk even goed naar de trailer en begin daarna met spelen. Moeilijk? Dat hadden we je al verteld, doorzetten en gaan!

Destiny 2: Forsaken

Destiny 2, een teleurstelling natuurlijk. Het spel was gewoon slecht, de Forsaken expansie maakt het weer helemaal goed. Heb je het spel in de ijskast gegooid? Tijd om het eruit te trekken en los te gaan met Forsaken het zal je zeker niet teleur stellen.

Apex Legends

Zat eerst iedereen Fortnight te spelen, nu is iedereen druk bezig de beste te worden in Apex Legends en dat is niet voor niets. Deze Battle Royale game is speelt als een trein. Zodra je start is het zo ochtend dus pas op, het is een verslavend spel.

Bekijk ook:
Onderzoek naar de populariteit van eSports in Nederland: Cultuur en competitie

Assassins Creed Odyssey

Groot is wat Assassin's Creed Odyssey is, het spel even op een avondje uitspelen zit er niet in. Dagen speelplezier in een gigantisch groot spel wat wil een gamer nog meer. Time to kill!

Ori and the Blind Forest

Ori and the Blind Forest is een geweldige re-imagining van Metroidvania. Het is een moderne klassieker, zeker de moeite om te spelen. Gamen dus!

Resident Evil 7

Horror is altijd leuk, Resident Evil 7 maakt het nog leuker. Het is het eerste goede Resident Evil spel in pak 'em beet tien jaar en kan zeker niet ontbreken op deze lijst.

Monster Hunter: World

Monster Hunter: World is helemaal big in Japan. Gelukkig is het ook voor nieuwe spelers goed te doen. Hoewel de eerdere spellen vooral voor de hand-held consoles waren komt deze nu dus naar een echte console. Helemaal top als je het ons vraagt.

Mortal Kombat 11

Trappen, klappen en afmaken die hap, dit spel blijft geweldig. Ooit een ultra-gewelddadige rivaal van Street Fighter, Mortal Kombat is uitgegroeid tot een spectaculair vechtspel en Mortal Kombat 11 is de beste van alle games uit de serie.

Bekijk ook:

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.