Cadeaus waar je écht iets aan hebt! 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Cadeaus waar je écht iets aan hebt!

Door de huidige crisis hebben we een tijdje geen fysieke feestjes gehad. We konden dus onder het jaarlijkse cadeau drama uitkomen. Nu de wereld langzamerhand weer open gaat zal deze frustratie wel weer terugkeren. Een passend cadeau vinden is voor sommige mensen echt een onbegonnen zaak. Je kent ze vast, die mensen die alles al hebben en als ze iets nodig hebben kopen ze het meteen. Voor de koper kan dit erg frustrerend zijn. Je wilt niet (weer) met een fles wijn aankomen. Dat is niet echt origineel.

Het cadeau-aanbod is zo groot, dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Hoe kies je door al die chaos een goed cadeau waar diegene nog iets aan heeft? Het cadeau moet dus bruikbaar en origineel zijn. In dit artikel worden geven we je een aantal cadeautips voor die onmogelijke mensen, zodat jij straks met het beste cadeau aan komt!

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Chique schrijfgerei

Ben je al bekend met de wereld van kwalitatieve pennen? Voor de zakenmensen onder ons is dit een prachtig cadeau waar ze nog jarenlang plezier van beleven. Ook al zijn we met z’n allen aan het digitaliseren, we zullen niet snel stoppen met fysiek schrijven. Deze pennen zijn er in verschillende prijscategrorien. Van prijzige (maar ontzettend prachtige) mont blanc pennen tot een simpele lamy vulpen. Het aanbod is erg breed. Wil je de pen persoonlijker maken? Informeer je naar de personalisatiemogelijkheden. Vaak biedt men een graveerservice aan. Zo kun je het cadeau een stuk persoonlijker maken.

Bucketlist boeken

Is de jarige een echte doener? Dan is een bucketlist boek het antwoord. Zo kan deze avonturier al zijn/haar bucketlist wensen opschrijven. Wie weet dat je ze samen kan afstrepen. Hoe leuk is dat! Mocht dit nog niet helemaal zijn wat je zoekt, kan dit ook in combinatie met het volgende cadeautje op deze lijst;

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Wereld kraskaart

Dit cadeau is niet alleen voor de doeners, maar ook de reizigers onder ons. Ook al hebben we onze reisplannen een tijdje on-hold moeten zetten, is dit binnenkort weer afgelopen. Hét moment om de jarige te verrassen met een wereld kraskaart. Op deze kaart kan men de landen wegkrassen als ze er naartoe zijn gereisd. Leuk om op te hangen en weer terug te dromen bij die heerlijke vakanties die ze hebben gehad.

Al met al is het uitzoeken van een bruikbaar én origineel cadeau lastig, maar na even goed zoeken is het zeker geen onmogelijke opgave. Het kost iets meer moeite, maar dan heb je ook iets. Zo maak jij de jarige helemaal blij met jouw goed doordachte cadeau.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.