Top 10 trending Xbox games - April 2021 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 trending Xbox games – April 2021

In deze top 10 bespreken we de populairste Xbox games van de maand april. Welke game speel jij nu?

Deze lijst is samengesteld op basis van de meest gespeelde games lijst van Microsoft.

10. Minecraft

Minecraft mag dan al ruim 10 jaar bestaan, toch is de game tot op het heden erg populair. In deze blokkerige 3D game kan je werkelijk van alles doen, maar een van de leukste mogelijkheden is toch dat je de wereld helemaal kan verbouwen naar je eigen smaak.

Bekijk hieronder de trailer van Minecraft:

9. ROBLOX

Een ander “spel” dat nu populair is op de Xbox is ROBLOX. Het speciale van ROBLOX is dat gamers zelf een game kunnen maken, die weer door iedereen gespeeld kan worden. Extra leuk voor de creatieve gamers onder ons!

Bekijk hieronder de trailer van ROBLOX:

8. Rocket League

Fans van racen en voetbal kunnen hun passie nu ook combineren in het spel Rocket League. In de game speel je voetbal, maar dan in een raceauto. Kan jij scoren met vier wielen?

Bekijk hieronder de trailer van Rocket League:

Bekijk ook:
Top 10 trending PlayStation 5 games - April 2021

7. Call of Duty: Black Ops – Cold War

First person shooter games doen het ook altijd goed onder gamers, en op de Xbox is Call of Duty: Black Ops – Cold War nu erg populair. De game is slechts een paar maanden oud, maar ondertussen hebben veel Xbox-gamers het spel al in huis.

Bekijk hieronder de trailer van Call of Duty: Black Ops – Cold War:

6. NBA 2K21

Sportgames zijn wel vaker populair, maar meestal gaat het dan toch echt over FIFA of een racegame. Tegenwoordig is basketbal ook erg geliefd onder gamers, dat bewijst NBA 2K21 wel met een zesde plaats in deze top 10.

Bekijk hieronder de trailer van NBA 2K21:

5. Grand Theft Auto V

Minecraft is niet de enige “oude” game in deze top 10 trending Xbox games van deze maand, ook Grand Theft Auto doet het nog erg goed. GTA V is weliswaar in 2013 al uitgebracht, maar er zijn nog steeds veel gamers die zich goed kunnen vermaken met het spel van Rockstar. Waarschijnlijk zal de game nog wel zo populair blijven totdat er ooit een zesde deel verschijnt.

Bekijk hieronder de trailer van Grand Theft Auto V:

4. Apex Legends

De Battle Royale shooter games zijn sinds enkele jaren ook erg populair. In deze games strijden een aantal spelers met elkaar in een arena totdat er maar één winnaar overblijft. In Apex Legends doe je dit in teamverband, en moet je de andere teams uitschakelen.

Bekijk hieronder de trailer van Apex Legends:

Bekijk ook:
Top 10 populairste Nintendo Switch games

3. Outriders

Outriders is het nieuwste gezicht in deze top 10 trending Xbox games. De game staat namelijk sinds 1 april dit jaar online. In een paar dagen tijd heeft Outriders behoorlijk wat fans verzameld. Dat is best knap, wat de reviews zijn niet altijd even positief. De game is dus behoorlijk vermakelijk, maar functioneert misschien niet altijd even goed. Wat vind jij ervan?

Bekijk hieronder de trailer van Outriders:

2. Fortnite

Fortnite was een paar jaar geleden een waar fenomeen, maar is ook nu nog erg populair. Het spel is, net zoals Apex Legends, een gratis Battle Royale game. Maar, het was Fortnite dat dit genre zo populair maakte.

Fortnite beleefde zijn hoogtepunt ongetwijfeld in 2018, toen er ongeveer 200 miljoen mensen tegelijk het spel aan het spelen waren en de game gemiddeld zo'n 8 miljoen spelers per dag telde. Dat zijn er nu wat minder, maar nog steeds is Fortnite erg geliefd. Dat is ook goed te zien aan de tweede plek in de top 10 trending Xbox gams van deze maand.

Bekijk hieronder de trailer van Fortnite:

1. Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare is momenteel de populairste game op de Xbox. Dat is best opvallend, want daarmee is de game nog steeds populairder dan zijn opvolger Black Ops – Cold War. Welke Call of Duty game speel jij het liefste?

Bekijk hieronder de trailer van Call of Duty: Modern Warfare:

Staat jouw favoriete Xbox game hiertussen? Of speel je liever iets anders? Laat het weten in de comments!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.