Top 10 trending films en series op Netflix - Week 10 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 trending films en series op Netflix – Week 10

Wat zijn de populairste films en series op Netflix van dit moment? In deze top 10 geven we een antwoord op die vraag!

10. Snowpiercer

Net zoals vorige week, staat Snowpiercer op de tiende plaats in de top 10 trending films en series op Netflix. In de serie volg je de inwoners van een trein die continu rondjes over een bevroren apocalyptische aarde rijdt. Sommige treinreizigers leven als goden, terwijl anderen moeten vechten voor hun leven. En dat zijn ze helemaal beu.

Snowpiercer bestaat uit twee seizoenen. Het eerste seizoen is afgerond en het tweede seizoen is nu bezig. Seizoen 2 telt in totaal 10 afleveringen, waarvan er nog drie online moeten komen. De volgende aflevering gaat op dinsdag 16 maart online in Nederland.

Bekijk hieronder de trailer van Snowpiercer:

Bekijk ook:
'Behind her eyes' wordt de nieuwe duistere Netflix-serie

9. Outlander

Ook Outlander staat deze week weer in de top 10 trending films en series op Netflix, al moet de serie nu wel genoegen nemen met een negende plek. In Outlander raakt Claire per ongeluk verdwaald in het verleden. Daar leert ze de hooglander Jamie Fraser kennen. Het is de start van een romance, maar is hun relatie wel toekomstbestendig?

Outlander heeft in totaal vijf seizoenen die allemaal in zijn geheel op Netflix staan. Een zesde seizoen is ook al aangekondigd, als is de releasedatum vooralsnog niet bekend.

Bekijk hieronder de trailer van Outlander:

8. The Bold Type

In Nederland zijn we deze week ook nog niet klaar met The Bold Type. Net zoals vorige week, is de The Bold Type wederom een van de populairste series op Netflix van dit moment.

In de serie staan drie jonge ambitieuze vrouwen centraal, die bij een vrouwentijdschrift in New York werken. Ze proberen hun carrière te combineren met hun liefdesleven, vriendschappen en het leven in New York, maar dat gaat niet altijd even makkelijk.

The Bold Type telt in totaal vier seizoenen die allemaal op Netflix staan. Er komt ook nog een vijfde en laatste seizoen uit in de toekomst, maar de datum is nog niet bekend.

Bekijk hieronder de trailer van The Bold Type:

7. Behind Her Eyes

De nieuwe serie Behind Her Eyes wist deze week ook nog genoeg kijkers te boeien. In de serie begint een alleenstaande moeder een affaire met haar getrouwde baas. Daar blijft het niet bij, want ze wordt ook nog eens besties met de vrouw van haar minnaar. Awkward.

Het eerste seizoen van Behind Her Eyes telt zes afleveringen en staat in zijn geheel op Netflix.

Bekijk hieronder de trailer van Behind Her Eyes:

6. The One

The One is een nieuwkomer in deze top 10 populairste series en films op Netflix. In de serie heeft een wetenschapper een nieuwe datingsmethode ontwikkeld. Mensen zouden met behulp van een DNA-test hun soulmate kunnen vinden. Een toffe uitvinding, of is het toch te mooi om waar te zijn?

Het eerste seizoen van The One bestaat uit acht afleveringen en staat in zijn geheel op Netflix. Het is nog niet bekend of de serie een vervolg krijgt.

Bekijk hieronder de trailer van The One:

Bekijk ook:
De 10 duurste films ooit gemaakt!

5. Riverdale

Deze week keken er ook veel mensen naar de nieuwe aflevering van Riverdale. In de serie volgen we de avonturen van Archie en zijn vrienden, die de meest bizarre dingen meemaken.

Riverdale telt in totaal vier complete seizoenen, en het vijfde seizoen van de serie is momenteel bezig. Op donderdag 18 maart verschijnt de volgende aflevering van de serie.

Bekijk hieronder de trailer van Riverdale:

4. Yes Day

De nieuwe film Yes Day wist deze week ook veel kijkers te trekken op Netflix. In de film doet een gezin mee aan “Yes Day”, een dag waarop de ouders alleen maar ja mogen zeggen op alle vragen. En ja, dat loopt natuurlijk uit de hand.

Bekijk hieronder de trailer van Yes Day:

3. Ginny & Georgia

Vorige week stond Ginny & Georgia nog op de eerste plek in de top 10 trending films en series op Netflix, nu moet de serie genoegen nemen met een derde plaats. In de serie volgen we de moeder-dochter relatie tussen Ginny & Georgia.

Ginny & Georgia staat sinds kort op Netflix. De serie telt in totaal tien afleveringen, en die zijn allemaal vrijgegeven. Het is nog niet bekend of de serie een vervolg krijgt.

Bekijk hieronder de trailer van Ginny & Georgia:

https://youtu.be/QsacpJwXCO8

2. Despicable Me 3

Despicable Me 3 is bepaald geen nieuwe film, maar deze is nu wel erg populair op Netflix. De film staat er sinds kort op en blijkbaar zijn er nog genoeg mensen van de minions en Gru willen genieten.

Bekijk hieronder de trailer van Despicable Me 3:

Bekijk ook:
Quiz: Uit welke serie komt deze quote?

1. New Amsterdam

Vorige week was New Amsterdam nog de op één na populairste serie op Netflix, maar nu staat de serie op de eerste plek in de top 10. Best knap, want meestal worden series na verloop van tijd wat minder populair. New Amsterdam weet echter juist meer kijkers te trekken.

In de serie volgen we hoe de nieuwe directeur van het ziekenhuis New Amsterdam een ander beleid gaat voeren. Dat is het ziekenhuispersoneel niet gewend, maar misschien is dit precies de verandering die ze nodig hebben.

Bekijk hieronder de trailer van New Amsterdam:

https://www.youtube.com/watch?v=ZvMCbzrToAo

Vergeleken met vorige week zijn er dus een paar series en films verdwenen uit de top 10 trending films en series op Netflix. Zo staan Homeland, Murder Among The Mormons, Moxie en Sentinelle niet meer in deze lijst.

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.