'Behind her eyes' wordt de nieuwe duistere Netflix-serie 12
Saved Read later
Deel dit bericht

‘Behind her eyes’ wordt de nieuwe duistere Netflix-serie

Netflix weet inmiddels miljoenen abonnees vast te kluisteren aan films en series. En terecht, want de streamingdienst heeft al flink wat pareltjes voortgebracht. Bingewatchen is in deze donkere en onzekere tijden van lockdown en avondklok meer regel dan uitzondering geworden. Dus gooit Netflix er binnenkort een nieuwe hitserie tegenaan; Behind her eyes.

Het verhaal

Louise is een alleenstaande moeder die een verhouding met David (haar baas) begint. Het wordt een stuk ingewikkelder als ze goed bevriend raakt met de echtgenote van David. Uiteindelijk mondt dit uit in een bizarre driehoeksverhouding waarin pure obsessie en lust hand in hand gaan. Maar als Louise achter een duister geheim van het echtpaar komt dan is het te laat om te vluchten. Een psychologische thriller die je op het puntje van je stoel laat zitten.

Het boek

Behind her eyes is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sarah Pinbrough. Dit boek werd in 2017 uitgebracht en werd een absolute hit in het thriller-genre. Netflix brengt deze psychologische thriller door middel van een miniserie op je beeldscherm. De zes afleveringen beloven ijzingwekkende spanning. Dus kruip onder je dekentje, pak een bak roomijs en kijk ze allemaal op een druilerige zaterdagavond.

De cast

Netflix heeft een blik met prima acteurs opengetrokken voor deze serie. Robert Aramayo (Game of Thrones), Tyler Howit (His Dark Materials) en Tom Bateman (The Oriënt express) spelen een rol in deze veelbelovende psychologische thriller. Ze brengen de personages uitmuntend tot leven, dus Behind her eyes is zeker het kijken waard.

Trailer en releasedatum

Deze bloedstollende serie is vanaf 17 februari te zien op Netflix. Als je vast een voorproefje wilt dan moet je vooral de trailer bekijken die we hieronder hebben bijgevoegd. 

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.