Top 10 bioscoopfilms – oktober 2021 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 bioscoopfilms – oktober 2021

In de maand oktober verschijnen er weer flink wat nieuwe films in de bioscopen. In deze top 10 geven we onze aanraders voor deze maand! Welke film ga jij straks in de bioscoop kijken?

Op dit moment draaien er al grote films zoals Dune en de nieuwe James Bond film in de bioscopen, maar hieronder hebben we tien andere kijktips voor mensen die liever iets anders in de bios willen zien:

1. The Addams Family 2

Op 6 oktober is de beruchte Addams familie weer in de bioscopen te zien, dit keer in de vorm van een animatiefilm. De film is het vervolg op het deel uit 2019 en hierin zijn onder meer stemmen van Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz en Snoop Dogg te horen.

Bekijk hieronder de trailer van The Addams Family 2:

2. De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

Het duurt niet lang meer voordat Sinterklaas weer in Nederland is en daarom kunnen de Sinterklaasfilms natuurlijk ook niet meer uitblijven. De Sinterklaaspret kan al een beetje beginnen op 6 oktober, want dan verschijnt De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje op het witte doek. In de film willen de boeven Mammie en Stan wraak nemen op Sinterklaas door zijn vertrek naar Nederland te verhinderen.

Bekijk hieronder de trailer van De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje:

3. Halloween Kills

In oktober vieren we ook Halloween en die enge dag is de inspiratie geweest voor heel wat films. Op 14 oktober verschijnt er weer een nieuwe Halloween film in de bioscopen; namelijk Halloween Kills. In de film moet Larie Strode het wederom opnemen tegen de moordenaar Michael Myers.

Bekijk hieronder de trailer van Halloween Kills:

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van Halloween?

4. Liefde Zonder Grenzen

Geen fan van Halloween, gelukkig verschijnt er op 14 oktober ook een romantisch alternatief in de vorm van Liefde Zonder Grenzen in de bios. In de film volgen we het liefdesleven van zussen Eva en Liek, broer Maarten en vader Ferry. Hoofdrollen worden gespeeld door Yolanthe Cabau en Jim Bakkum.

Bekijk hieronder de trailer van Liefde Zonder Grenzen:

5. The Last Duel

Op 14 oktober verschijnt ook The Last Duel op het witte doek. In het historische drama claimt Marguerite de Carrouges dat ze is verkracht door de beste vriend van haar man. Die moet natuurlijk de eer van zijn vrouw verdedigen en daarom daagt hij zijn voormalige beste vriend uit voor een duel om zo het recht te laten zegevieren.

Bekijk hieronder de trailer van The Last Duel

6. Drijfzand

Vanaf 21 oktober verschijnt de Nederlandse film Drijfzand in de bioscopen. De film vertelt het verhaal van een moeder-dochterrelatie. Hierin verhuist de dochter terug naar Amsterdam om voor haar moeder te zorgen die een ongeneeslijke hersentumor heeft.

Bekijk hieronder de trailer van Drijfzand:

7. Venom: Let There Be Carnage

Voor de fans van superheldenfilms is er ook goed nieuws, want op 21 oktober gaat Venom: Let There Be Carnage in première in Nederland. In de film krijgen Eddie Brock en de antiheld Venom te maken met nieuwe vijanden; zijn soortgenoten Carnage en Shriek. Dan gaat Carnage ook nog eens samenwerken met de ter dood veroordeelde seriemoordenaar Cletus Kasady en dat levert ze nog meer problemen op!

Bekijk hieronder de trailer van Venom: Let There Be Carnage:

Bekijk ook:
Quiz: Welke film wordt hier slecht omschreven?

8. Antlers

Horrorliefhebbers kunnen vanaf 28 oktober terecht bij Antlers. De film speelt zich af in een klein dorpje in de Amerikaanse staat Oregon. Een lerares ontdekt dat een van haar leerlingen een gevaarlijk geheim bewaart en dat kan wel eens angstaanjagende gevolgen hebben…

Bekijk hieronder de trailer van Antlers:

9. Pig

Op 28 oktober verschijnt ook Pig in de bioscopen. In deze film – met Nicholas Cage in de hoofdrol – wordt het varken van een truffeljager ontvoerd. Dat laat de truffeljager niet zo maar gebeuren en in de wildernis gaat hij opzoek naar zijn trouwe huisdier. Kan hij zijn varkentje vinden? En wat doet hij met de dieven?

Bekijk hieronder de trailer van Pig:

10. Riders of Justice

De laatste aanrader van deze maand is Riders of Justice. Deze Deense film is vanaf 28 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien. In de actiekomedie film speelt Mads Mikkelsen een soldaat die voor zijn dochter moet zorgen nadat zijn vrouw is overleden in een treinongeluk. Alleen was het wel echt een ongeluk?

Bekijk hieronder de trailer van Riders of Justice:

Welke film ga jij deze maand in de bioscopen kijken?

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.