Eerste trailer van Marvel film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

0 Shares

Marvel fans opgelet! Er is een nieuwe trailer verschenen van de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, en hij ziet er best gaaf uit. De trailer is in de bovenstaande video te zien!

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is een toekomstige superheldenfilm die gebaseerd is op het gelijknamige Marvelkarakter en de verhalen. Shang-Chi heeft speciale krachten en werd als kind getraind door The Mandarin – een grote slechterik uit het Marvel universum – om een huurmoordenaar te worden die gespecialiseerd is in de vechtkunst. Hij wil hier echter niks mee te maken hebben en weet uiteindelijk te ontsnappen. Hij vlucht naar San Francisco en probeert daar te genieten van het normale leven. Uiteindelijk wordt hij toch weer gevonden door The Mandarin, en die doet hem een verleidelijk aanbod.

Cast Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

De hoofdrol van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings wordt gespeeld door Simu Liu, onder meer bekend van Kim’s Convenience en Taken. In de film wordt hij bijgestaan door Awkwafina (Ocean’s Eight), Michelle Yeoh (Crazy Rich Asians) en Tony Chiu-Wai Leung (Mou gaan dou). De regie ligt in de handen van regisseur Destin Daniel Cretton.

Shang-Chi is de eerste Marvel-held met een Aziatischa afkomst. De film schrijft hiermee een klein stukje geschiedenis en draagt bij aan een nieuwe versie van Hollywood waarin meer wordt ingezet op diversiteit.

Bekijk ook:
Nieuwe trailer Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier

Wanneer verschijnt Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in de bioscopen?

Fans moeten nog even wachten voordat ze Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in de bioscoop kunnen bewonderen. De film verschijnt namelijk op 3 september in de bioscopen.

Ondertussen verschijnt er genoeg andere Marvel content op tv. Zo is sinds kort The Falcon and the Winter Soldier op Disney+ te zien. In Mei kunnen Marvel fans genieten van de nieuwe serie Loki. En in april verschijnt de langverwachte film Black Widow in de bioscopen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

341
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.