10 Tips om je verjaardag tot een succes te maken 12
Saved Read later
Deel dit bericht

10 Tips om je verjaardag tot een succes te maken

Wil je een geweldig verjaardagsfeestje organiseren? Volg deze checklist met tien tips en dan wordt jouw feestje zonder twijfel een groot succes!

1. Een verjaardagstaart

Wat is een verjaardag zonder verjaardagstaart? Een heerlijke verjaardagstaart regelen is dus een van de eerste dingen die op je checklist hoort te staan. Je kan bij de bakker met gemak een lekkere taart halen, maar als je een beetje kooktalent bezit, kan je er ook zelf een bakken. Met een aardbeientaart, appeltaart of chocoladetaart zit je al snel goed. Krijg je kieskeurige eters over de vloer, dan kan je misschien meerdere soorten taarten in huis halen. En als je iets anders dan een taart wilt, dan zijn cup cakes een geslaagd alternatief!

Verjaardagstaart

2. Verjaardag versiering

Verjaardag versiering hoort natuurlijk ook bij een geslaagde verjaardag. Denk hierbij aan slingers, vlaggetjes en ballonnen. Je kan hierbij allerlei kleuren door elkaar gebruiken, of voor een kleurthema kiezen. Kies dan bijvoorbeeld alleen zilveren en zwarte kleuren of blauwe en witte kleuren. Daarnaast kan je ook een echt thema kiezen voor de verjaardag. Zo kan je bijvoorbeeld een jaren '80, Hollywood of Hawaii feestje organiseren. Bij een partywinkel kan je de juiste spullen voor een verjaardagsfeestje vinden, met of zonder thema.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Verjaardag versiering

3. Gasten

Bij een verjaardagsfeestje horen gasten en die moet je uitnodigen. Ga eerst even na wie je allemaal wilt uitnodigen. Vervolgens nodig je deze mensen uit. Dat kan per app, mail of persoonlijk, maar zorg er wel even voor dat gasten bevestigen of ze wel of niet komen. Daarnaast is het handig om je gasten ruim van te voren uit te nodigen, zo heb je meer kans dat iedereen daadwerkelijk kan komen!

Verjaardag gasten

4. Kaart

Organiseer je voor iemand anders een verjaardag, dan moet je natuurlijk niet een leuke kaart vergeten. Kies een mooie kaart uit en schrijf er een mooie persoonlijke boodschap op. Het is een klein gebaar, maar het wordt altijd gewaardeerd.

Je Bent Dichter Bij De Maanlanding Geboren Dan Bij De Uitvinding Van De Nintendo Wii Card

5. Cadeautjes

Is iemand anders jarig, dan mag je de cadeautjes ook niet vergeten. Bij een verjaardag – zeker van een jonger iemand – zijn cadeautjes een groot onderdeel van de festiviteiten. Koop in dit geval een cadeautje voor de jarige Job en pak het mooi in. Ben je zelf jarig, dan kan je bedenken wat je wilt hebben. Soms willen mensen een cadeautje voor je kopen, maar weten ze niet wat ze moeten halen. Dan mag je ze best een tip geven.

brown boxes

6. Eten en drinken

Bij een verjaardagsfeestje heb je ook voldoende eten en drinken nodig. Afhankelijk van het soort feestje moet je bepaalde items in huis halen. Bij een kinderfeestje heb je vooral zoete snacks en fris nodig, maar bij een feestje voor volwassenen in de avond kan je de alcohol weer niet vergeten. Zorg in ieder geval dat je voldoende eten en drinken in huis hebt!

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Verjaardag

7. Kinderfeestje? Regel spelletjes of organiseer een leuke activiteit

Organiseer je een kinderfeestje? Dan kan je misschien beter een leuk spelletje in huis halen of een leuke activiteit bedenken. Zo kan je bijvoorbeeld een speurtocht organiseren of een Piñata kopen.

Piñata

8. Vraag om hulp

Een feestje helemaal alleen organiseren is een flinke klus. Lijkt het je te veel werk, dan kan je beter om hulp vragen. Vele handen maken licht werk!

Vrouw In Zwarte Tanktop Naast Vrouw In Rood Overhemd

9. Maak foto's en filmpjes

Tijdens het verjaardagsfeestje moet je niet vergeten om voldoende foto's en filmpjes te maken. Dit zijn vaak leuke gebeurtenissen waar mensen graag op terug kijken. Met een paar leuke foto's en filmpjes heb je dit weer mooi vereeuwigd.

Foto's maken

10. Feestje buiten organiseren

In deze tijd is het ook een tip om het feestje buiten te organiseren. Met de coronapandemie moeten we nog steeds voorzichtig zijn om besmettingen te voorkomen, en buiten lijken we minder risico te lopen dan binnen. Als het weer het toelaat kan je dus misschien beter buiten de festiviteiten houden. Dat moet in de zomer vaak geen probleem zijn!

Buiten feestje

Heb jij nog een goede tip voor een geslaagde verjaardag? Laat hieronder dan een reactie achter!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.