Bilbo Baggins The Hobbit
Saved Read later
Deel dit bericht

Acteur Ian Holm, Bilbo Baggins uit ‘The Lord of the Rings’, overleden

The Lord of the Rings en The Hobbit fans hebben vandaag triest nieuws gekregen. Ian Holm, bekend als Bilbo Baggins, is vanochtend op 88-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn manager bekend gemaakt.

Ian Holm overleden

De Britse acteur is overleden in het bijzijn van zijn familie in een ziekenhuis in Londen. Hij heeft daar hard gevochten tegen de ziekte van Parkinson, maar tevergeefs. “Met grote droefheid laten we weten dat acteur Sir Ian Holm vanmorgen op 88-jarige leeftijd is overleden,” aldus zijn manager.

Ian Holm acteur

Ian Holm is al op een jonge leeftijd begonnen aan zijn carrière. Hij is begonnen met theatervoorstellingen in het Verenigd Koninkrijk. Vanaf 1960 mocht hij onderdeel uitmaken van het theatergezelschap de Royal Shakespeare Company. Hierna heeft hij zich ontwikkeld tot filmacteur.

De meeste van ons kennen hem als Bilbo Baggins uit de films The Lord of the Rings en The Hobbit. Verder speelde hij ook in de film Alien (1979) en The Fifth Element (1997).

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.