Venom: Let There Be Carnage - Trailer 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Venom: Let There Be Carnage – Trailer

Sony heeft een nieuwe trailer van Venom: Let There Be Carnage online gezet! In de spannende trailer – die in de bovenstaande video te zien is – krijg je een goed beeld van wat je kan verwachten van de nieuwe Venom film. De beelden zien er gaaf uit, dus dat belooft veel goeds! Ga jij ‘m straks in de bioscoop kijken?

In Venom: Let There Be Carnage krijgen Eddie Brock en de antiheld Venom nieuwe vijanden. Venom is namelijk niet de enige symbioot op onze planeet; ook zijn soortgenoten Carnage en Shriek dwalen ergens rond. Dat voorspelt weinig goeds, want deze buitenaardse wezens hebben van nature al een vrij gewelddadige aard. Als Carnage dan ook nog eens gaat samenwerken met de ter dood veroordeelde seriemoordenaar Cletus Kasady kunnen alleen Eddie en Venom hem stoppen. Dat is een behoorlijke uitdaging, helemaal omdat Carnage ook nog hulp krijgt van Shriek.

Venom: Let There Be Carnage Cast

Tom Hardy speelt wederom de hoofdrol in de nieuwe Venom film. Hardy keert terug als Eddie Brock / Venom. In de film wordt hij bijgestaan door Michelle Williams, Stephen Graham, Naomie Harris en Reid Scott. Woody Harrelson is ook in de tweede Venom film te zien, hij gaat de grote slechterik spelen. Daarnaast zijn er ook geruchten dat Tom Holland een kleine rol heeft in de film. Dus misschien dat je ook Peter Parker / Spider-man even voorbij ziet komen!

De film is geregisseerd door Andy Serkis. Serkis zullen filmliefhebbers vooral herkennen als Gollum uit Lord of the Rings, maar de acteur laat nu ook zijn talenten als regisseur zien. Serkis regisseerde eerder al de film Mowgli.

Wanneer verschijnt Venom: Let There Be Carnage in de bioscopen?

Venom: Let There Be Carnage zou aanvankelijk in 2020 uitkomen, maar door de coronapandemie werd ook de release van deze film uitgesteld. Nu wordt de tweede Venom film op 16 september in de bioscopen verwacht. Dus je moet nog even geduld hebben! Daarnaast zal de film dit jaar niet op een ander platform verschijnen, dus je kan deze in 2021 alleen in de bioscoop zien.

Bekijk ook:
Deze Marvel films verschijnen er in de komende jaren

Venom

Venom: Let There Be Carnage is het vervolg op de Venom uit 2018. In die film zagen we hoe journalist Eddie Brock per ongeluk fuseert met de buitenaardse symbioot Venom. Niet bepaald een prettige ervaring, maar hierdoor krijgt hij wel superkrachten. Elk voordeel heeft zijn nadeel, zeg maar. Op het begin lijkt Venom een grote slechterik te zijn, maar uiteindelijk blijkt hij ook een goede kant te hebben als hij samen met Eddie de mensheid redt van zijn eigen soortgenoten.

De eerste Venom film werd niet bepaald goed beoordeeld door de critici. Op Rotten Tomatoes krijgt de film slechts een 29 procent fresh score op de tomatometer. Het publiek kon Venom wel waarderen, want zij gaven gemiddeld een 81 procent score. Op IMDb krijgt de film een 6.7 gemiddeld.

De populariteit van Venom is ook terug te zien in de box office. In Amerika bracht de film ongeveer 213 miljoen dollar op. Wereldwijd was Venom ook erg geliefd onder de bioscoopgangers. In totaal bracht de film namelijk 854 miljoen dollar in het laatje van Sony. En met die kennis snapt iedereen wel waarom we nu – ondanks de negatieve recensies – een tweede deel krijgen..

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.