Komt er een Chucky serie op Netflix? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Komt er een Chucky serie op Netflix?

Wie kent hem niet? Chucky, de moorddadige pop uit de Child’s Play reeks. Als het aan de Amerikaanse zender Syfy ligt dan komt er zo snel mogelijk een serie rondom dit psychotische stuk speelgoed. Sterker nog, de makers mogen de pilot aflevering overslaan en beginnen met het doelgericht creëren van de complete serie! Dit zegt een hoop over het vertrouwen dat Syfy in de serie heeft. Chucky-bedenker Don mancini en tekenaar David kirschner staan aan het roer, dat beloofd veel goeds.

Chucky op Netflix

Kunnen wij binnenkort ook genieten van de serie? Wie weet, Netflix heeft in het verleden vaker series van Syfy gekocht. ‘Van Helsing’ en ‘Wynonna Earp’ werden eerder door de streamingdienst aangeschaft beschikbaar gesteld. Laten we hopen dat hetzelfde gaat gebeuren met de Chucky serie.

Hier gaat de serie over

De serie lijkt een beetje op de filmreeks zoals wij die kennen. Hieronder lees je de synopsis zoals Syfy hem naar buiten heeft gebracht.

Bekijk ook:
Nieuwste filmtips deze week voor Netflix, Videoland en Disney+

‘In the new Chucky television series, after a vintage Chucky doll turns up at a suburban yard sale, an idyllic American town is thrown into chaos as a series of horrifying murders begin to expose the town’s hypocrisies and secrets. Meanwhile, the arrival of enemies — and allies — from Chucky’s past threatens to expose the truth behind the killings, as well as the demon doll’s untold origins as a seemingly ordinary child who somehow became this notorious monster.’

Chucky is een horror-legende

De moorddadige pop is sinds de eerste Child’s Play film een absolute horror-legende geworden. Een Chucky serie is eigenlijk een logische stap voor de bedenkers van de filmreeks. Om een beetje in het sfeertje te komen kun je hieronder nog even smullen van de beste moorden die deze psychotische pop op zijn naam heeft staan.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.