Deze beroemdheden hebben meegedaan aan The Masked Singer 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze beroemdheden hebben meegedaan aan The Masked Singer

The Masked Singer is niet alleen in Nederland een ware hit, ook in het buitenland zijn miljoenen mensen helemaal gek op het programma. Wil je weten welke beroemdheden wereldwijd hebben meegedaan aan The Masked Singer? Dan moet je snel verder lezen, want in dit artikel zetten we de beroemdste deelnemers van het programma voor je op een rij!

Robot – Lil Wayne

In het derde seizoen van de Amerikaanse editie van The Masked Singer deed niemand minder dan Lil Wayne mee. De rapper – die je onder meer kan kennen van zijn liedjes Sucker for Pain en Mirror – was verkleed als een robot. Lang kon Lil Wayne niet genieten van zijn deelname aan The Masked Singer. Hij werd namelijk als eerste naar huis gestuurd.

Volcano – Vinnie Jones

Vinnie Jones deed mee aan het derde seizoen van de Australische The Masked Singer. De voetballer en acteur was te zien als Volcano. Net zoals Lil Wayne werd Jones echter als eerste naar huis gestuurd.

Monster – CeeLo Green

Ook in Groot-Brittannië kennen ze The Masked Singer en in het eerste seizoen was CeeLo Green te zien. De Fuck You zanger zat in een blauw monsterpak. Hij was uiteindelijk zeven afleveringen in het programma te zien, maar wist net niet de laatste aflevering te halen.

Bekijk ook:
Deze bekende Nederlanders hebben Expeditie Robinson gewonnen

Vampire – Anastacia

Anastacia was te zien in de Australische The Masked Singer. De Amerikaanse zangeres ging in het derde seizoen verkleed als een vampier. Haar deelname was een groot succes, want ze wist het programma zelfs te winnen!

Seahorse – Mel B

De Spice Girls zijn ook vertegenwoordigd bij The Masked Singer, want in het tweede seizoen van de Britse editie deed niemand minder dan Mel B mee. Scary Spice was te zien als een zeepaardje. De Britten waren echter geen grote fan van deze versie van Mel B, want de Spice Girl mocht het programma al na twee afleveringen verlaten.

Elephant – Tony Hawk

Tony Hawk ruilde zijn skateboard ook even in voor de microfoon en was te zien in het derde seizoen van de Amerikaanse The Masked Singer. Hawk was te zien als een olifant. De skateboarder hield het een paar afleveringen vol, maar werd uiteindelijk als vierde naar huis gestuurd door het Amerikaanse publiek.

Bekijk ook:
Quiz: Van welke films ken je deze engerds?

Badger – Ne-Yo

Ne-Yo heeft ook meegedaan aan The Masked Singer. De Amerikaanse singer-songwriter was in het tweede seizoen van Groot-Brittannië te zien. De Time of Our Lives artiest was te zien als een das. Zijn deelname was erg succesvol, want hij wist uiteindelijk als tweede te eindigen.

Leopard – Seal

In het tweede seizoen van de Amerikaanse The Masked singer was Seal te zien. Helaas ging hij niet verkleed als zeehond, want dat zou waarschijnlijk net iets te veel voor de hand liggen. De zanger ging als luipaard het podium op en zo wist hij bijna de finale te halen.

Sausage – Joss Stone

Joss Stone zal ook ongetwijfeld geen spijt hebben gehad van haar deelname aan The Masked Singer. De zangeres was in het tweede seizoen van de Britse serie te zien als een worstje en dat leverde haar uiteindelijk zelfs de winst op!

Bekijk ook:
Smaaktest: Naar welke muziek/artiest luister jij liever?

Butterfly – Michelle Williams

Helaas heeft Beyconcé (nog) niet meegedaan aan The Masked Singer, maar Michelle Williams – bekend van Destiny's Child – was wel in het programma te zien. Williams was in het tweede seizoen van de Amerikaanse editie te zien als een vlinder.

Bear – Sarah Palin

The Masked Singer lijkt niet bepaald een programma voor serieuze politici te zijn, maar daar dacht Sarah Palin duidelijk anders over. Palin was in 2008 was Palin in de running om vicepresident van Amerika te worden, maar in 2020 streed ze om de trofee van het derde seizoen van The Masked Singer. In het programma was Palin te zien als een beer, iets wat goed past bij haar thuisstaat Alaska.

https://www.youtube.com/watch?v=nnzKzHKUKoo

Swan – Bella Thorne

Bella Thorne was ook te zien in het derde seizoen van de Amerikaanse The Masked Singer. De actrice was te zien als een zwaan, maar wist niet heel ver te komen in het programma.

Bekijk ook:
Muziekquiz: Kan jij deze liedjes afmaken?

T-Rex – JoJo Siwa

Zangeres en YouTube ster JoJo Siwa heeft ook meegedaan aan het populaire programma. Siwa was te zien in het derde seizoen van de Amerikaanse editie en ging toen verkleed als een T-Rex.

Turtle – Jesse McCartney

In het derde seizoen van de Amerikaanse The Masked Singer was ook Jesse McCartney te zien. Het voormalig tieneridool ging verkleed als een schildpad. Zijn deelname was vrij succesvol, want McCartney wist uiteindelijk als tweede te eindigen.

Gremlin – Mickey Rourke

Het klinkt misschien een beetje gek, maar ook Mickey Rourke heeft meegedaan aan The Masked Singer. Hij was te zien in seizoen 4 van Amerika en ging toen verkleed als een gremlin. De Iron Man 2 acteur was niet helemaal op zijn gemak in het programma, en in de tweede aflevering besloot hij er zelf mee te stoppen.

Bekijk ook:
Top 10 artiesten op Spotify

Crocodile – Nick Carter

The Backstreet Boys waren ook vertegenwoordigd in The Masked Singer. Nick Carter deed namelijk mee aan het vierde Amerikaanse seizoen. De zanger ging verkleed als een krokodil en wist uiteindelijk op de derde plaats te eindigen.

Phoenix – Caitlyn Jenner

De Kardashian familie houdt van televisie en ook Caitlyn Jenner is daar geen uitzondering op. Jenner was in het vijfde Amerikaanse seizoen te zien als een fenix. Haar droom veranderde al gauw in een ashoopje, want ze werd als eerste weggestuurd.

Chameleon – Wiz Khalifa

Wiz Khalifa was ook in het vijfde seizoen van de Amerikaanse The Masked Singer te zien. De See You Again rapper ging verkleed als een kameleon en hiermee wist hij de derde plek te veroveren.

https://www.youtube.com/watch?v=jEzbm1jLOxg

Bekijk ook:
Deze muzieknummers zijn allemaal covers

Dalmatian – Tyga

Een andere rapper die mee heeft gedaan aan The Masked Singer is Tyga. Hij was te zien in het zesde seizoen van de Amerikaanse editie. Tyga ging toen verkleed als een dalmatiër, maar dat bracht hem weinig geluk aangezien hij al in de derde aflevering naar huis werd gestuurd.

Pepper – Natasha Bedingfield

Natasha Bedingfield heeft ook meegedaan aan het zesde seizoen van de Amerikaanse The Masked Singer. De Unwritten zangeres was te zien als een rode peper. Na acht afleveringen was haar avontuur echter voorbij, waardoor ze in de middenmoot is geëindigd.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.