Top 100 liedjes van K3 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 100 liedjes van K3

De muziekgroep K3 heeft door de jaren heen super veel toffe muziek uitgebracht, maar wat zijn nou de leukste liedjes? In deze video heeft K3 de 100 beste liedjes voor je op een rij gezet. Wat is jouw favoriete nummer van K3?

Dit zijn de beste K3 liedjes aller tijden:

Top 10 leukste K3 liedjes

In de top 100 leukste K3 liedjes staat een heleboel leuke muziek, maar dit zijn de 10 beste liedjes van de muziekgroep:

  1. Alle Kleuren
  2. Oya Lélé
  3. Mamasé
  4. Heyah Mama
  5. Teleromeo
  6. De 3 Biggetjes
  7. 10.000 Luchtballonnen
  8. Toveren
  9. Kuma He
  10. Verliefd
Bekijk ook:
Muziekquiz: Kan jij deze liedjes afmaken?

K2 zoekt K3

K3 was van oorsprong een Belgische meidengroep die leuke Nederlandstalige liedjes zongen voor een jeugdig publiek. De naam destijds een verwijzing naar de eerste letters van de voornamen van de eerste drie dames die K3 vormen. Dat waren toen Karen, Kristel en Kathleen.

In 2009 verliet Kathleen K3 en toen ging de meidengroep in het programma K2 zoekt K3 op zoek naar een opvolger. Die eer ging toen naar de Nederlandse Josje Huisman. In 2015 stopten alle drie de dames. Zij werden toen opgevolgd door Klaasje, Hanne en Marthe.

Dit jaar werd bekend dat ook Klaasje met K3-pensioen ging. Het programma K2 zoekt K3 is daarom weer opnieuw in het leven geroepen. Dit keer mochten ook jongens deelnemen aan het programma, en dus was het zo maar mogelijk dat de groep voor het eerst niet alleen maar uit meisjes zou bestaan. Dat is voorlopig alleen niet meer mogelijk, want alle jongens werden voor de finale al uitgeschakeld.

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.