hete babes
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze hete babes hingen vroeger bij jou aan de muur

Als we een vlucht terug in de tijd nemen dan zien we dat mooie vrouwen van alle tijden is. In de jaren ‘90 was dat dus niet anders, en hingen er bij een hoop hitsige pubers een foto van Pamela Anderson of Tatjana Simic aan de muur. Wij hebben een verzameling van de meest sexy dames uit die periode hieronder in een lijstje gezet. De meeste van hen zien er nog steeds waanzinnig mooi uit.

1. Christina Aguilera

Deze wereldster liet de temperaturen oplopen met verschillende hits, waarvan Dirrty wel de meest opzwepende was. Ze zag er toen al uit als die sexy girl next door, en ze ziet er nog steeds uit om op te vreten.

2. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez is de 50 jaar al gepasseerd, maar dat zou je haar niet geven als je haar leeftijd moest raden. Deze hete latina hing bij veel fans boven het bed, en het zou ons niets verbazen als ze nog steeds in verschillende bedrijfskantines en autogarages is te vinden.

Bekijk ook:
Sinterklaascadeaus onder de 20 euro waar elk kind vrolijk van wordt

3. Carmen Electra

Carmen Elektra mag niet in dit rijtje met hete babes ontbreken. Ze was in de jaren ‘90 absoluut het seksidool van een hoop hitsige pubers. De actrice en zangeres ziet er nog steeds geweldig uit, wat een mooie dame is dit zeg.

4. Cameron Diaz

Cameron Diaz was een paar decennia geleden het meisje dat je tegen kon komen achter de kassa van de supermarkt, of achter de ticketbalie van de bioscoop. Ze werd echter een superster in Hollywood, en een natte droom voor heel veel mannen die haar op posters en in films bewonderden.

5. Angelina Jolie

Kennen jullie de film Tomb Raider nog? Die keken jullie waarschijnlijk niet alleen vanwege het avontuurlijke aspect, toch? Nee, ook omdat de prachtige Angelina Jolie de hoofdrol vertolkte. Ze is nog steeds een van de mooiste vrouwen ter wereld.

6. Pamela Anderson

De rondborstige Pamela Anderson was zonder twijfel hét sekssymbool van de jaren 90. Haar carrière begon bij de serie Baywatch, maar de meeste mannen kennen haar wel als de vrouw die playboy groot heeft gemaakt. Elke keer als zij op de cover stond waren de magazines niet aan te slepen.

Bekijk ook:
Geld verdienen met TikTok kun je leren!

7. Katja Schuurman

Ook Nederland had in de jaren ‘90 een grote concentratie aan mooie dames rondlopen, zo was de bloedmooie Katja Schuurman de actrice die veel jongens rode wangetjes bezorgde. Deze prachtige verschijning speelt nog steeds in films en series.

8. Tatjana Simic

Tatjana Simic was in die tijd een beetje de nederlandse equivalent van Pamela Anderson, en sierde net zoals haar Amerikaanse tegenhanger regelmatig de cover van Playboy. Ze maakte zich onsterfelijk met de rol van Kees Flodder, en de quote ‘oh buurman, wat doet u nu?’.

">

">

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k
Trending
New
Saved

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.