Saved Read later
Deel dit bericht

Stomdronken Katja Schuurman zet zichzelf voor schut op filmpje

Op internet is een filmpje opgedoken waarin een stomdronken Katja Schuurman volledig de weg kwijt is. Ze raakte al eerder in opspraak nadat ze te diep in de fles had gekeken, dat was tijdens een aflevering van ‘Boerderij van Dorst'. In dit bewuste filmpje staat ze te zwalken op haar benen tijdens een avond stappen in Amsterdam.

Katja Schuurman valt mensen lastig

Nu is er dus een filmpje opgedoken waarin ze duidelijk een gezellig een flesje (of flessen) alcohol naar binnen had gegoten, want ze kan in de video bijna niet meer op haar benen staan. Ze vraagt in het filmpje aan een stel onbekende Nederlanders op een terras of ze met hen op de foto mag, (inderdaad, zij vraagt of ze met hen op de foto mag).

Het gezelschap was echter niet gediend van de stomdronken Katja, en gingen niet op haar verzoek in, maar dat vond de actrice blijkbaar niet leuk, want ze blijft in het filmpje maar aandringen op een foto met de jongens. Ze is als bekende Nederlander uiteraard niet gewend dat niemand met haar op de foto wilt, dus dat kon ze blijkbaar niet verkroppen.

Bekijk ook:
Dit zijn de 3 must have cocktailrecepten voor deze zomer!

Katja wordt handtastelijk

Aan het einde van het filmpje lijkt de actrice ook nog handtastelijk te worden. Ze maakt vreemde bewegingen met haar bovenlichaam en praat onsamenhangend tegen het gezelschap, dat zich duidelijk geneerden door het gedrag van Katja Schuurman. In de video smeekt ze mensen bijna om op de foto te mogen, ze was duidelijk ver heen.

Dat Katja Schuurman wel van een drankje en een ander genotsmiddeltje houdt was al bij het bredere publiek bekend, maar het is de eerste keer dat ze op video wordt vastgelegd terwijl ze straalbezopen mensen lastigvalt. Of de actrice de beelden zelf al onder ogen heeft gekregen weten we niet, maar ze zal zich vast en zeker schamen voor haar gedrag, want ze was totaal van de wereld. Check hieronder de beelden, gemaakt door een terrasbezoeker in Amsterdam.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

2 Comments

  1. Anoniem Reply

    Degene die dit artikel heeft geschreven zet zichzelf met deze fictieve situatie meer voor lul dan Katja ooit zou kunnen.

    Wat een fantasie & afgang.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.