Russische soldaten
Saved Read later
Deel dit bericht

(Video) Twee hitsige Russische soldaten krijgen gratis bom van Poetin

In oorlogstijd kun je wel wat extra liefde gebruiken, zo zullen de twee Russische soldaten in deze video hebben gedacht. Poetin is niet zo van de mannenliefde, dus toen zijn legertop zag hoe twee soldaten elkaar oraal stonden te verwennen dropten ze even een gratis bommetje op hun hoofd, om zo het hoogtepunt compleet te maken.

Explosief hoogtepunt

De twee soldaten hadden zich verschanst in een gebouw waarvan het dak tijdens een eerder bombardement af was geslagen. Een drone van het Russische leger deed een verkenningstocht en spotte de twee soldaten in de verlaten ruïne terwijl ze het wel heel gezellig met elkaar hadden. Op de beelden is te zien hoe de ene soldaat de andere oraal verwent.

De bestuurders van de drone keken zonder twijfel geamuseerd toe hoe de twee onder werktijd er andere zaken op nahielden dan het schieten met hun kalashnikov’s. In plaats daarvan maakten ze gebruik van ander geschut. Blijkbaar hebben ze het geluid van de drone in al hun activiteit niet gehoord, want ze gaan terwijl ze worden gadegeslagen onvermoeibaar door met hun seksuele activiteiten.

Bekijk ook:
4 bizarre vakantiebestemmingen

drone

Hitsige Russische soldaten krijgen bom

Na een tijdje door de bestuurder van de drone bekeken te zijn vond deze het blijkbaar welletjes, en liet vakkundig een bom vallen op het hoofd van deze, in Poetins ogen nutteloze soldaten. De bom komt naast hen neer. We weten niet of ze er lichamelijke schade aan over hebben gehouden, maar de schaamte zal vast en zeker tot diep in hun hitsige vezels zijn doorgedrongen.

Wij kunnen vanwege voor de hand liggende redenen de beelden niet hier plaatsen, maar als je op deze link drukt dan kun je de lachwekkende beelden met eigen ogen aanschouwen. Als de twee soldaten de bom hebben overleefd dan zullen ze voortaan wel drie keer nadenken voordat ze een hitsig avontuurtje in een kapotgeschoten woning aangaan. Tip: zet de video op fullscreen.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.