Kim Kardashian
Saved Read later
Deel dit bericht

Kim Kardashian begint het weekend met een serie foto’s in krappe lingerie

Wie nog nooit van superster kim Kardashian heeft gehoord die heeft waarschijnlijk de afgelopen tien jaar onder een steen gelegen. De realityster is niet van onze tijdlijn af te slaan, en dat vinden we helemaal niet erg, want ze ziet er prachtig uit. Ze plaatste onlangs een serie foto’s in lingerie om het weekend mee te beginnen, en daar worden we graag mee wakker.

Superster met een droomfiguur

Kim Kardashian is inmiddels 42 jaar, maar ze ziet er nog steeds adembenemend uit. De Amerikaanse ster schittert op billboards en magazines wereldwijd en is een mega-influencer. Ze is behalve bloedmooi ook een slimme zakenvrouw, want ze heeft een flink imperium om zichzelf heen weten te bouwen. Ze heeft meerdere kledinglijnen die allemaal een wereldwijd succes zijn.

Kim heeft een droomleven. Haar vermogen wordt geschat op 1,8 miljard dollar, maar deze cijfers lopen sterk uiteen. Wel staat vast dat ze honderden miljoenen dollars bezit. Dit heeft ze verdiend met haar partnerships met exclusieve merken, aandelen in Disney, Amazon en Netflix, haar kledingmerken, en haar cosmeticamerk KKW Beauty, dat ze in 2017 oprichtte.

Bekijk ook:
Dit is het gigantische vermogen van zangeres Alicia Keys

Kim Kardashian in lingerie

De beeldschone en schatrijke realityster heeft het perfecte lichaam om haar eigen kleding te promoten, dus staat ze graag in lingerie op de foto. Wij vinden dat uiteraard helemaal niet erg, en helpen haar graag een paar handjes met het promoten van haar ondergoed. Ze heeft voor haar merk SKIMS een aantal setjes gepast en heeft de foto’s op haar Instagram-account geplaatst.

Wij zouden jullie, onze trouwe bezoekers, tekort doen als we niet de moeite zouden nemen om deze foto’s met jullie te delen. Dus bij deze presenteren we Kim Kardashian in lingerie, en daarmee luiden we meteen deze prachtige zaterdag in. Het is ijskoud buiten, maar dankzij deze realityster krijgen we het allemaal een beetje warmer. Haar zus Kourtney Kardashian kan er ook wat van, die deed onlangs een pikante fotoshoot met Megan Fox. Happy weekend!

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.