Saved Read later
Deel dit bericht

De ‘foto’s van vroeger’ van Tatjana Simic zijn niet voor de poes

Ze is inmiddels 59 jaar oud, maar ziet er nog steeds fantastisch uit. Tatjana Simic was hét sekssymbool uit de jaren ‘90, en daar herinnert ze haar vele volgers graag aan. We moeten toegeven dat we nog steeds wegzwijmelen bij de aanblik van de blonde actrice. Weet je nog? Vroeger? We nemen jullie even mee terug naar het decennium waarin Tatjana bij iedere hitsige puber boven het bed hing.

Het blonde sekssymbool uit de serie Flodder

‘Oh buurman, wat doet u nu?’. Degenen die deze woorden herinneren hebben een fantastische puberteit gehad. Tatjana Simic speelde in de jaren ‘90 de rol van Kees Flodder, de aantrekkelijke blondine uit de serie Flodder, waarin de asociale familie Flodder centraal stond. Het was voor haar de start van een televisiecarriere, ze werd een beetje de Pamela Anderson van Nederland.

Naast een carrière op televisie stond de blondine maar liefst 12 keer (!) in de Playboy. Daarnaast had ze ook een eigen sexy kalender, die ongetwijfeld in veel werkplaatsen en garages heeft gehangen, of nog steeds hangen. Haar prominente vriendinnen waren letterlijk haar handelsmerk, ze heeft behoorlijk wat geld weten te verdienen met haar voluptueuze voorgevel.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

De foto’s van een jonge Tatjana zijn nog steeds schitterend

Ze ziet er nog steeds goed uit hoor, laten we dat even voorop stellen. Maar dat wil niet zeggen dat we niet terug mogen blikken naar een jonge Tatjana. De half-Kroatische sexbom heeft een hoop mannenharten sneller doen slaan. Haar ‘oude foto’s’ deelt ze nog regelmatig op haar Instagram-account, en nog steeds krijgen we verliefde gevoelens als we ze bekijken.

Er zijn dankzij alle fotoshoots een hoop foto’s waar we nog steeds van kunnen genieten. Haar meest recente fotoshoot waarop ze op dezelfde sexy pose stond te schitteren was in 2009, toen ze voor de camera van FHM stond. Voor het geld hoeft ze het niet meer te doen, ze is getrouwd met een Haagse multimiljonair. Ze heeft haar beide vriendinnen dus flink op het droge, al schroomt ze niet om ze soms weer even in het diepe te gooien. Check haar heerlijke foto’s hieronder.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.