bordspellen
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de 5 leukste bordspellen van dit moment

Tijdens deze barre wintermaanden is het gezellig om met vrienden en familie bordspellen te spelen. Je kunt het ook in je eentje doen, tegen jezelf, dan win je altijd, maar het worden niet voor niets gezelschapsspellen genoemd, dus het is leuker als je een bordspel met meerdere mensen speelt. Maar wat zijn nou de leukste bordspellen van dit moment? Wij zochten het uit.

Monopoly Bouwen

Monopoly is tijdloos en de koning onder de bordspellen. Deze versie van Monopoly heeft een strategische variatie met een eiland waar je op kunt bouwen. Je huurt en verhuurt huizen, trapt mensen hun huis uit, of de gevangenis in, en ondertussen bouw je een eilandstad waarmee je punten verdient. Het spel is afgelopen wanneer het penthouse is gebouwd.

Monopoly Bouwen - Bordspel

★★★★★
32,95
Bijgewerkt op 20 april 2024 15:08
Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

30 seconds

Dit is een partyspel. Je kunt het spelen met grote groepen. De persoon die een kaartje trekt moet door middel van gebaren en te praten één van de vijf begrippen op het kaartje omschrijven, wat geraden moet worden door haar of zijn team. De moeilijkheidsgraad ligt een beetje aan het aantal flessen wijn wat je achter je kiezen hebt. Geweldig leuk spel.

30 Seconds ® Bordspel

★★★★★
34,99
Bijgewerkt op 20 april 2024 15:08

Cluedo

Als je altijd al een rechercheur had willen zijn, maar niet verder kwam dan putjesschepper op zee dan is dit het spel voor jou. Jij bent de speurneus die moet onderzoeken wie de moord heeft gepleegd, in welke kamer het is gedaan en welk moordwapen er is gebruikt. Laat je brein werken en sluit dingen uit. Als je als eerste dit moordmysterie hebt opgelost dan ben je de winnaar van het spel.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Cluedo - Bordspel

★★★★★
26,90
Bijgewerkt op 20 april 2024 15:08

Escape Room The game

Je voelt de spanning van een echte escape room, gewoon vanaf de keukentafel. Het is in dit geval ook de bedoeling dat je zoekt naar aanwijzingen om te kunnen ontsnappen uit die kamer. Laat je hersens kraken, voor zover je die hebt, en los de puzzels op die jou de sleutel naar de vrijheid geven. Je werkt in een team en moet samen binnen 60 minuten ontsnapt zijn of een kernbom onschadelijk hebben gemaakt.

Escape Room The Game Puzzle Adventures - Secret of the Scientist

★★★★★
16,82
Bijgewerkt op 20 april 2024 15:08

Spookslot

Dit spel is leuk om te spelen tijdens Halloween, maar kan ook tijdens de zondagsmis in de kerk worden gespeeld. Spookslot is een ontsnappingsspel waarin je tijdens je zoektocht naar de uitgang wordt geteisterd door spoken, demonen en schoonmoeders. De valstrikken maken het er niet makkelijker op. Als je als eerste de uitgang van deze helse plek weet te bereiken dan ben je de absolute winnaar.

Spookslot Bordspel

★★★★★
23,85
Bijgewerkt op 20 april 2024 15:08

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.