in ,

Zien: Bekende Nederlander onthuld in Duitse The Masked Singer

Wie zat er onder het alpaca-masker?

Een verrassende onthulling in de Duitse versie van The Masked Singer. Want deze week werd duidelijk dat een bekende Nederlandser meedeed met het populaire programma. Bekijk hier de onthulling!

In het televisieprogramma The Masked Singer gaat men opzoek naar de identiteit van vermomde zangers en zangeressen. In Nederland is het programma super populair en ook in Duitsland zijn ze fan van de show. Bij onze oosterburen is The Masked Singer nu ook op tv te zien en deze week werd er een Nederlandse kandidaat onthuld. Niemand minder dan Sylvie Meis deed in Duitsland mee met het programma!

Sylvie Meis – die wel vaker op de Duitse tv te zien is – had zich vermomd als een energieke alpaca. In het programma bracht ze meerdere bekende liedjes met flair ten gehore. Het laatste nummer dat Meis zong was het liedje Like a Virgin van Madonna. Dat liedje zong ze – na de onthulling – nog een keer zonder masker, om echt te bewijzen dat ze zelf had gezongen. En op de YouTube-video is te horen dat ze dat best aardig doet!

Bekijk ook:
Dieren die zich gedragen als mensen, hilarisch!

De jury was overigens in schok na de onthulling. De meeste zagen het niet aankomen dat Sylvie Meis onder het alpaca-masker zou zitten. De jury kon zich namelijk bijna niet voorstellen dat Meis mee zou willen doen met het programma. Dat hadden ze dus goed mis!

Meer over The Masked Singer

Ben jij van van The Masked Singer? Dan raden we deze artikelen aan:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.