Zien: Bekende Nederlander onthuld in Duitse The Masked Singer 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Zien: Bekende Nederlander onthuld in Duitse The Masked Singer

Een verrassende onthulling in de Duitse versie van The Masked Singer. Want deze week werd duidelijk dat een bekende Nederlandser meedeed met het populaire programma. Bekijk hier de onthulling!

In het televisieprogramma The Masked Singer gaat men opzoek naar de identiteit van vermomde zangers en zangeressen. In Nederland is het programma super populair en ook in Duitsland zijn ze fan van de show. Bij onze oosterburen is The Masked Singer nu ook op tv te zien en deze week werd er een Nederlandse kandidaat onthuld. Niemand minder dan Sylvie Meis deed in Duitsland mee met het programma!

Sylvie Meis – die wel vaker op de Duitse tv te zien is – had zich vermomd als een energieke alpaca. In het programma bracht ze meerdere bekende liedjes met flair ten gehore. Het laatste nummer dat Meis zong was het liedje Like a Virgin van Madonna. Dat liedje zong ze – na de onthulling – nog een keer zonder masker, om echt te bewijzen dat ze zelf had gezongen. En op de YouTube-video is te horen dat ze dat best aardig doet!

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

De jury was overigens in schok na de onthulling. De meeste zagen het niet aankomen dat Sylvie Meis onder het alpaca-masker zou zitten. De jury kon zich namelijk bijna niet voorstellen dat Meis mee zou willen doen met het programma. Dat hadden ze dus goed mis!

Meer over The Masked Singer

Ben jij van van The Masked Singer? Dan raden we deze artikelen aan:

 

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.