in ,

CoolCool

Oudejaarsavond special van The Masked Singer

De special van The Masked Singer op oudejaarsavond gaat er net even iets anders aan toe

The Masked Singer special oudejaarsavond

Dit jaar hebben we flink mogen genieten van The Masked Singer. Het blijkt nu dat het na dit seizoen nog niet afgelopen is voor dit jaar! Op oudejaarsavond mogen we nog één keer genieten van de leuke pakken, de geweldige jury en bovenal het mysterie van wie er nu in die pakken zit. De special zal iets anders gevormd worden dan de normale afleveringen.

The Masked Singer special oudejaarsavond

De special van The Masked Singer zal  oudejaarsavond beginnen. We mogen genieten van 5 nieuwe deelnemers in een mooi pak. De jury zal opnieuw moeten raden wie er in de pakken verstopt zit. Maar dan komt de plottwist. Tijdens de special van The Masked Singer op oudejaarsavond zullen we de identiteit van alle vijf de deelnemers te weten komen! En daar houden de verrassingen nog niet op, want ze willen natuurlijk knallend het nieuwe jaar in gaan. Daarom hebben ze besloten dat de identiteit van de winnaar pas na het aftelmoment onthuld zal worden.

Bekijk ook:
Mogelijk nieuwe maatregelen binnen paar dagen

Jinek

Er ging al langer het gerucht dat The Masked Singer op oudejaarsavond met een special zou komen. Angela de Jong had een paar weken geleden bij Jinek onthuld dat zij gevraagd was voor deze special. Ze heeft aangegeven dat ze hier niet aan mee wou doen. Ook Eva Jinek zelf zou gevraagd zijn om mee te doen, maar die heeft het aanbod ook afgeslagen omdat ze naar eigen zeggen echt niet kan zingen en direct herkend zou worden.

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.