in ,

CoolCool OMGOMG LOLLOL NiceNice

Oudejaarsavond special van The Masked Singer

De special van The Masked Singer op oudejaarsavond gaat er net even iets anders aan toe

The Masked Singer special oudejaarsavond

Dit jaar hebben we flink mogen genieten van The Masked Singer. Het blijkt nu dat het na dit seizoen nog niet afgelopen is voor dit jaar! Op oudejaarsavond mogen we nog één keer genieten van de leuke pakken, de geweldige jury en bovenal het mysterie van wie er nu in die pakken zit. De special zal iets anders gevormd worden dan de normale afleveringen.

The Masked Singer special oudejaarsavond

De special van The Masked Singer zal  oudejaarsavond beginnen. We mogen genieten van 5 nieuwe deelnemers in een mooi pak. De jury zal opnieuw moeten raden wie er in de pakken verstopt zit. Maar dan komt de plottwist. Tijdens de special van The Masked Singer op oudejaarsavond zullen we de identiteit van alle vijf de deelnemers te weten komen! En daar houden de verrassingen nog niet op, want ze willen natuurlijk knallend het nieuwe jaar in gaan. Daarom hebben ze besloten dat de identiteit van de winnaar pas na het aftelmoment onthuld zal worden.

Bekijk ook:
Top 10 trending films en series op Netflix – Week 16

Jinek

Er ging al langer het gerucht dat The Masked Singer op oudejaarsavond met een special zou komen. Angela de Jong had een paar weken geleden bij Jinek onthuld dat zij gevraagd was voor deze special. Ze heeft aangegeven dat ze hier niet aan mee wou doen. Ook Eva Jinek zelf zou gevraagd zijn om mee te doen, maar die heeft het aanbod ook afgeslagen omdat ze naar eigen zeggen echt niet kan zingen en direct herkend zou worden.

 

Bekijk ook:

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top 5 duurste boeken

De 5 duurste boeken ter wereld

muggen in het najaar

Nog steeds last van muggen? Dit is waarom!