the masked singer reacties
Saved Read later
Deel dit bericht

Twee onthullingen in The Masked Singer – jullie reacties op The Masked Singer

Vandaag werden we getrakteerd op maar liefst twee onthullingen in The Masked Singer. De aflevering begon met duetjes waarbij de verliezer van het ene duet het moest opnemen tegen de verliezer van het andere duet. Wat waren dat heerlijke combinaties zeg! Stuk voor stuk hadden ze een geweldige stem. Toch moesten er twee kandidaten vandaag hun masker afzetten. Wie waren dat? En wat dachten jullie hiervan? En hoe zit het met de kandidaten die nog meedoen?

PS: Klik op de link hiernaast als je op zoek bent naar de reacties op de finale van The Masked Singer.

Eerste onthulling

In de eerste helft zagen we de aap het opnemen tegen de zebra, en daarna moest Neptunus het opnemen tegen de vlinder. Het publiek had besloten dat de aap en de vlinder nogmaals tegen elkaar moesten zingen. Helaas had de aap hierna nog steeds niet het publiek overtuigt en moest zij haar masker afdoen. Het bleek niemand minder te zijn dan Famke Louise!

https://twitter.com/marcianovoogt/status/1322266857001390082

Tweede onthulling

Vandaag was het net even anders dan normaal en moest er ook een tweede kandidaat het spel verlaten. Eerst nam de lama het op tegen de panther, en daarna de kameleon tegen de vos. Er werd door het publiek besloten dat de lama en de vos nogmaals moesten zingen waarna de onthulling volgde. In het pak van de lama bleek Joris Linssen te zitten.

https://twitter.com/MaritVanOene/status/1322270866634362881

https://twitter.com/wablh66/status/1322281422489554947

Overgebleven kandidaten

Er zijn nu nog 4 kandidaten die wij volgende week zullen terugzien. Het blijft speculeren wie er precies in de pakken zitten. Dit is wat jullie denken.

https://twitter.com/NandavanderGron/status/1322277407378841600

https://twitter.com/gekkiejekkie/status/1322278933279264769

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.