in

Twee onthullingen in The Masked Singer – jullie reacties op The Masked Singer

Dit waren jullie leukste reacties op The Masked Singer

the masked singer reacties

Vandaag werden we getrakteerd op maar liefst twee onthullingen in The Masked Singer. De aflevering begon met duetjes waarbij de verliezer van het ene duet het moest opnemen tegen de verliezer van het andere duet. Wat waren dat heerlijke combinaties zeg! Stuk voor stuk hadden ze een geweldige stem. Toch moesten er twee kandidaten vandaag hun masker afzetten. Wie waren dat? En wat dachten jullie hiervan? En hoe zit het met de kandidaten die nog meedoen?

PS: Klik op de link hiernaast als je op zoek bent naar de reacties op de finale van The Masked Singer.

Eerste onthulling

In de eerste helft zagen we de aap het opnemen tegen de zebra, en daarna moest Neptunus het opnemen tegen de vlinder. Het publiek had besloten dat de aap en de vlinder nogmaals tegen elkaar moesten zingen. Helaas had de aap hierna nog steeds niet het publiek overtuigt en moest zij haar masker afdoen. Het bleek niemand minder te zijn dan Famke Louise!

Tweede onthulling

Vandaag was het net even anders dan normaal en moest er ook een tweede kandidaat het spel verlaten. Eerst nam de lama het op tegen de panther, en daarna de kameleon tegen de vos. Er werd door het publiek besloten dat de lama en de vos nogmaals moesten zingen waarna de onthulling volgde. In het pak van de lama bleek Joris Linssen te zitten.

Overgebleven kandidaten

Er zijn nu nog 4 kandidaten die wij volgende week zullen terugzien. Het blijft speculeren wie er precies in de pakken zitten. Dit is wat jullie denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.