Als katten de wereld zouden regeren 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Als katten de wereld zouden regeren

De technologie gaat steeds vooruit, organen worden geprint en computers worden alsmaar slimmer. Het zou me ook niet verbazen als ze binnenkort een toestel uitvinden die het gemiauw van je kat vertaald in echte mensentaal. Maar heb jij je al eens afgevraagd hoe de wereld er zou uitzien als katten konden praten? Het zou volgens mij niet lang duren voor ze de wereld overnemen met hun eigenzinnigheid en hun aaibaarheidsfactor. En dit is hoe de wereld er dan uit zou zien.

Het presidentiele beleid van president Kat

Als katteneigenaar ben je natuurlijk erg dol op je lieveling, maar je weet vast ook dat katten dieren zijn die perfect weten wat ze willen. Als katten dus konden praten, dan zouden ze zeker over de wereld heersen. Want hoe lief ze ook zijn, hun wil is weg. Als presidentskandikat nemen zij iedereen in met hun aaibare en schattige uitstraling, en met hun scherpe tong zullen zij snel verkozen worden tot volgende president. En dit is het beleid dat een presidentskat zou invoeren;

Kathuwelijken worden gelegaliseerd

Als katten de wereld zouden regeren 14

Liefde is mooi. Elk wezen heeft recht om lief te hebben wie hij wil. Toch heeft het lang geduurd voor holebi huwelijken op sommige plaatsen in de wereld  gelegaliseerd werden. Wij als mens durven af en toe nog te veel mensen gaan discrimineren. Dat zal bij katten helemaal anders zijn. Een van de eerste regels die president Kat zou invoeren, is het legaliseren van kattenhuwelijken. Want ook katten hebben nood aan liefde. Ze krijgen wel veel liefde van hun mensenslaafjes, maar dat is natuurlijk niet hetzelfde. Katten staan voor vrijheid en eigenzinnigheid en zouden iedereen laten trouwen met wij hij/zij wil. Maar ook zij willen graag hun leven delen met een mooie katgezel. Eens het huwelijk volstrekt is zal de mensenslaaf natuurlijk verplicht worden om de bruid of bruidegom van zijn kat in huis te nemen.

Bekijk ook:
100 leuke weetjes over dieren

Een goede verzorging is verplicht

Als katten de wereld zouden regeren 15

Deze regel spreekt voor zich, maar jammer genoeg wordt hij de dag van vandaag nog veel te weinig toegepast. Sommige katten worden nog steeds verwaarloosd, maar dat zal geen waar zijn met een kat als president! Katten zijn belangrijke wezens en verdienen daarom altijd voldoende eten, drinken, aandacht en verzorging. Hieronder valt: 2x daags eten, aangevuld met het occasionele verwensnoepje en tijdige bezoeken aan de dierenarts als er iets mis is met de kat.

Alle honden moeten in een straal van 1km afstand blijven

Als katten de wereld zouden regeren 16

Katten en honden zijn meestal geen beste vriendjes. Daarom dat president Kat vast en zeker ervoor zou zorgen dat honden in een straal van 1km afstand moeten blijven van alle katten. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, en bestaan er dus katten en honden die goed overeenkomen. In dat geval mogen honden nabij blijven, maar vanaf het moment dat de kat in kwestie twijfelt aan de intenties geldt opnieuw de afstandsregel.

De mensenslaaf mag enkel aaien op bepaalde plaatsen en momenten

Als katten de wereld zouden regeren 17

Bij de verzorging hoort natuurlijk liefde geven en aaien als verplicht onderdeel, maar pas op! Want aaien mag, en moet je zelfs, maar niet altijd en niet op elke plaats! Zo zijn goede plekken: onder de oren, onder de kin, op de wang (achter de snorharen), zijn rug, en aan de onderkant van zijn staart. Vermijd ten alle tijden zijn buik! Elke mensenslaaf die een kattenbuik aait, verdient een kattenbeet! Katten mogen ook niet zomaar op elk moment geaaid worden. Als een mensenslaaf ziet dat een kat liever met rust gelaten wordt, dan riskeert hij een gegronde krab of beet van de desbetreffende kat.

Bekijk ook:
10 leuke weetjes over katten

Verplichte dutjes, minstens 3x daags

Als katten de wereld zouden regeren 18

Katten zijn energierijke wezens die voldoende slaap nodig hebben om terug energie te krijgen. Daarom zou president Kat er zeker voor zorgen dat dutjes minimaal 3 maal per dag verplicht worden. Bij voorkeur samen met het mensenslaafje!

Verplichte speeltijd tussen kat en mensenslaaf

Als katten de wereld zouden regeren 19

Ook speeltijd met de mensenslaaf zal worden verplicht. Spelen is namelijk gezond, zowel voor de kat als voor de mens. Om de gezondheid van beide te garanderen zal president Kat deze regel invoeren.

Krabben en bijten is enkel toegestaan in volgende gevallen

Als katten de wereld zouden regeren 20

Ook katten zullen verplicht worden om hun mensenslaafjes goed te behandelen. Toch is het in sommige gevallen toegestaan om te bijten;

1. Als het mensenslaafje hem aait op de verkeerde plekken

2. Wanneer het mensenslaafje hem pest (bijvoorbeeld door het afpakken van speelgoed)

3. Als het mensenslaafje hem lastigvalt wanneer hij met gerust gelaten wil worden

4. Wanneer het mensenslaafje zich moeit in een ruzie tussen katten (of kat en een ander dier)

5. Wanneer het mensenslaafje hem te veel probeert te domineren

Bijten en krabben mag dus in volgende gevallen, maar enkel op een speelse en waarschuwende manier!

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.