in ,

CoolCool

Asielkat moet de isoleer in

Quilty misdraagde zich zo erg, dat ze in de isoleercel moest

In Houston heeft zich een bijzonder tafereel voorgedaan. Een asielkat, Quilty genaamd, moest de isoleercel in. Dit gebeurde nadat de kat er ’s nachts wel hele bijzondere praktijken op na hield.

Beruchte ontsnapkat

Al voordat Quilty (not guilty) naar het asiel werd gebracht, werd duidelijk hoe de vork in de steel zat. Quilty is eigenlijk nét iets te slim om een kat te kunnen zijn. Waar ze vroeger haar hondenvriend hielp te ontsnappen door de voordeur te openen, ging Quilty in het asiel gewoon verder. Quilty was meerdere keren per dag de sloten van het asiel te slim af, waardoor ze zichzelf prima kon bevrijden.

Gezellige onderonsjes en theekransjes

Quilty bevrijdde niet alleen zichzelf. Zeker in de nachten was Quilty de slimste kat die in het asiel rondliep. De kat bevrijdde ook alle andere katten, waarna ze gezellige onderonsjes en theekransjes hadden in het asiel. Ook speelden ze er natuurlijk op los. Het personeel werd er op een gegeven moment toch wel een beetje flauw van, iedere ochtend weer de chaos van Quilty en haar kattenvrienden opruimen. Er was nog maar één mogelijke oplossing.

Bekijk ook:
Moeder ontdekt dat de bruid van haar zoon haar dochter is die ze jaren geleden was verloren

De isoleercel

Het team van het asiel in Houston plaatste het verhaal van Quilty online op Facebook. Daarnaast deden ze uit de doeken dat Quilty vanaf nu in de isolatiecel moest. Meteen kwamen er tal van reacties los bij mensen, welke voornamelijk verontwaardigend waren. Iedereen koos de kant van Quilty. Met de hashtag #freeQuilty probeerden ze het personeel te overtuigen de kat meer vrijheid te geven en daarnaast eisen ze onmiddellijke vrijlating. Het team van het asiel speelde het spelletje uitstekend mee en gaf aan géén strafvermindering te geven. Uiteraard wist Quilty hier ook raad mee en ontsnapte zelfs uit de isoleercel.

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128
binge-eating

De grootste eetstoornis waar je nog nooit van hebt gehoord

Battlefield 5: War in the Pacific