Deze moorden werden gepleegd tijdens Halloween 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze moorden werden gepleegd tijdens Halloween

Halloween is een vrolijk feest met een luguber tintje. Mensen verkleden zich als zombie, skelet of schoonmoeder, met het doel om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Kinderen gaan langs de deuren om snoep te verzamelen en de horrorfilms zijn niet aan te slepen. Maar er zijn ook echte moordenaars op pad tijdens Halloween. We zetten een paar gruwelijke voorbeelden in dit artikel op een rijtje. Deze moorden werden gepleegd met Halloween.

Vader vergiftigt zijn zoon met snoep

Ronald Clark O’Bryan bracht zijn 11 jarige zoon om het leven door hem te vergiftigen met Halloween snoep. Hij stopte cyanide in vijf Pixy stix-rietjes en gaf ze aan zijn zoon en vier andere buurtkinderen. Dit deed hij omdat hij dacht dat dan de verdenking op zijn buurman zou vallen. Toen zijn zoon het snoep had gegeten klaagde hij dat het bitter smaakte, waarop hij begon te braken. Niet veel later stierf de jongen in het ziekenhuis. O’Bryan bekende de moorden na een intensief verhoor en verklaarde dat hij de levensverzekering, die hij op zijn zoon had afgesloten, wilde opstrijken. Hij kreeg uiteindelijk een dodelijke injectie.

Kind doodgeschoten tijdens trick-or-treat

Tony Bagley was een 7 jarige jongen die werd doodgeschoten tijdens trick-or-treat. Het kind was met zijn moeder, zus en tante snoep aan het verzamelen toen er plotseling een man in een trainingspak opdook en zijn vuurwapen op hen leegschoot. De moeder werd in haar borst geraakt, de zus in haar lever en de tante in haar been, maar de jonge Tony werd in zijn hoofd geraakt en overleed ter plekke. De stiefvader van de jongen was even verdachte in de zaak, maar werd als snel wegens gebrek aan bewijs vrijgelaten. Er is uiteindelijk nooit iemand veroordeeld voor de moord dat in Las Vegas tijdens Halloween het gesprek van de dag was.

Deze moorden werden gepleegd tijdens Halloween 14

Vermoord met een AK-47

Op Halloween-avond in 2008 klopte de 12 jarige T.J Darrisaw op de deur van Quinten Patrick, een veroordeelde drugsdealer. De jongen was samen met zijn vader en jongere broertje verkleed langs voordeuren gegaan om te trick-or-treaten. De drugsdealer was op zijn hoede, want niet alleen de politie, maar ook rivaliserende bendeleden hadden het de laatste tijd op hem voorzien. Toen T.J op zijn voordeur klopte aarzelde hij geen moment. Hij pakte zijn volautomatische AK-47 en schoot 29 kogels door de voordeur. T.J werd meerdere keren geraakt en overleed onderweg naar het ziekenhuis. Zijn broertje en vader werden ook geraakt, maar overleefden de kogelregen. De drugsdealer kreeg levenslang.

The Toolbox Killers

The Toolbox killers waren de bijnamen van Lawrence Bittaker en roy Norris. Ze werden zo genoemd omdat ze huishoudelijke hulpmiddelen gebruikten om hun slachtoffers gruwelijk te martelen. Hun vijfde en laatste slachtoffer werd op Halloweennacht 1979 vermoord. De 16 jarige Shirley Ledford werd ontvoerd toen ze na een feestje naar huis probeerde te liften. De twee sadistische moordenaars verkrachtte haar, martelde haar met een tang en sloegen haar schedel in met een voorhamer. Daarna dumpten ze haar lichaam in de tuin van een huis in een buitenwijk. The Toolbox Killers werden uiteindelijk opgepakt omdat Norris over de moord sprak tegen een ex-medegedetineerde. Het bewijs was overweldigend. Ze hadden alle martelingen en moorden opgenomen op video, wat bij Bittaker thuis werd aangetroffen.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.