Eerste trailer horrorfilm The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Eerste trailer horrorfilm The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It

Fans van horrorfilms opgelet! De eerste trailer van The Conjuring: The Devil Made Me Do It verschenen. Bekijk de spannende beelden hier. 

Het is alweer een tijdje geleden, maar Vera Farmiga en Patrick Wilson zijn binnenkort weer te zien als Ed en Lorraine Warren in de nieuwe The Conjuring film. In The Conjuring: The Devil Made Me Do It raken de Warrens betrokken bij een schokkende rechtszaak. De verdachte zou iemand op een gruwelijke manier hebben vermoord, maar claimt echter dat het niet zijn schuld was. Hij stelt namelijk dat hij bezeten was door de duivel. De politie denkt dat dit een smoesje is, maar na onderzoek van de Warrens blijkt dat er meer aan de hand is…

Waargebeurd verhaal

The Conjuring: The Devil Made Me Do It is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen. In 1981 vond namelijk de rechtszaak tegen Arne Cheyenne Johnson plaats. Johnson had zijn huisbaas Alan Bono 20 keer neergestoken. In de rechtszaal had hij daar dus een originele reden voor. De zaak staat daarom beter bekend als Devil Made Me Do It.

The Conjuring universum

The Conjuring 3 is de achtste film in het The Conjuring universum. In 2013 verscheen de eerste The Conjuring film. In die film moeten de Warrens een familie redden van een bezeten huis. In 2016 verscheen het tweede deel, waarin een familie uit Engeland last had van bovennatuurlijke problemen.

De horrorfilms waren een groot succes, en daarom konden andere films niet uitblijven. Deze films spelen zich af in hetzelfde universum, maar zonder de bekende hoofdpersonen uit The Conjuring.

De bezeten pop Annabelle, die kort te zien was in The Conjuring, kreeg maar liefst drie eigen films, met Annabelle, Annabelle: Creation en Annabelle Comes Home. In The Nun konden fans zien waar de demonische non uit The Conjuring 2 vandaan komt. In die film speelt Taissa Farmiga de hoofdrol, zij is het jongere zusje van Vera Farmiga. Daarnaast is er ook een film gemaakt over een Mexicaanse spooklegende, onder de noemer van The Curse of La Llorana.

Cast The Conjuring 3

In The Conjuring: The Devil Made Me Do It keren Vera Farmiga en Patrick Wilson weer terug als Ed en Lorraine Warren. Deze rol speelden ze ook onder meer in The Conjuring 1 en 2. Daarnaast zijn ook Julian Hilliard, Ruairi O'Connor, Chris Greene, Keith Arthur Bolden, Eugenie Bonduran en John Noble in de horrorfilm te zien.

The Conjuring 3 wordt geregisseerd door Michael Chaves. Hij was eerder ook de regisseur van The Curse of La Llorona.

Bekijk ook:
Eerste trailer van horrorfilm Things Heard & Seen met Amanda Seyfried

Wanneer verschijnt The Conjuring 3 in de bioscopen?

The Conjuring 3 verschijnt op 4 juni in de Amerikaanse bioscopen. De horrorfilm is tegelijk ook op HBO Max te zien. In Nederland verschijnt de film – als het goed is – op 10 juni in de bioscopen. Maar, dan moeten de lockdown wel voorbij zijn.

Ga jij de horrorfilm kijken? Of sla je deze liever even over?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.