blank

Video: YouTuber breekt opnieuw record met gigantische tandpasta explosie

0 Shares

Een wereldrecord halen met tandpasta? Het kan toch echt, en het kan zelfs twee keer op rij! Vorig jaar kreeg YouTuber Mark Rober dit record in handen door de grootste tandpasta explosie ooit te creëren. Toch was hij niet helemaal tevreden over het resultaat en dus besloot hij het dit keer opnieuw te proberen. Dat was geen slecht idee, want de tweede poging leverde uiteindelijk een nog beter resultaat én een nieuw wereldrecord op. In de onderstaande video kan je de explosie zien!

In de video is te zien hoe Mark Rober samen met zijn team en veel vrijwilligers werkt aan zijn nieuwe wereldrecord. Dat doet hij echter niet alleen voor de faam, maar ook om iemand een hart onder de riem te steken. Net zoals bij zijn vorige poging, nodigde Rober ook dit keer weer een tiener uit die het zeker verdiende om in het zonnetje gezet te worden. De video heeft daardoor – naast de indrukwekkende beelden van de tandpasta explosie – ook een hoog feel good gehalte:

Hoewel zijn groene vulkaan er erg indrukwekkend uitziet, kunnen we ook de video van zijn eerste poging aanraden. Die tandpasta explosie is weliswaar net iets minder groot dan die je hier ziet, maar het ziet er nog steeds erg episch uit:

Bekijk ook:
Zien: YouTuber breekt record met grootste tandpasta-explosie

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.