Video: Enorme explosie in Rusland 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Video: Enorme explosie in Rusland

De Russische stad Novosibirsk werd op maandag opgeschrikt door een enorme explosie. Bij een tankstation explodeerde een tank met brandstof en dat zorgde voor een indrukwekkende vuurbal. De explosie is in de bovenstaande video te zien!

Bij het zien van de beelden zou je meerdere doden verwachten, maar wonder boven wonder zijn er – tot nu toe – nog geen sterfgevallen gemeld. Bij de explosie zijn wel flink wat mensen gewond geraakt, maar dat is na het zien van de beelden niet zo'n verrassing. Volgens The Moscow Times zijn zo'n 17 mensen opgenomen in het ziekenhuis. Zeven daarvan liggen op de Intensive Care. De slachtoffers zouden vooral bestaan uit personeel van het tankstation en brandweermannen.

Bekijk ook:
Zien: YouTuber breekt record met grootste tandpasta-explosie

Het blussen van de brand vormde een aanzienlijke opgave. De vlammen hadden zich verspreid over een gebied van meer dan duizend vierkante meter, dus de Russische brandweer moest flink uitpakken. Bij het blussen waren twintig brandweerauto's en maar liefst 90 brandweerlieden betrokken.

Het is momenteel nog gissen naar de oorzaak van de enorme explosie. Een onderzoek is al aangekondigd, maar de manager van het tankstation is al aangenomen. Dat krijgt ongetwijfeld nog een staartje!

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.