in ,

Video: Enorme explosie in Rusland

Boem!

De Russische stad Novosibirsk werd op maandag opgeschrikt door een enorme explosie. Bij een tankstation explodeerde een tank met brandstof en dat zorgde voor een indrukwekkende vuurbal. De explosie is in de bovenstaande video te zien!

Bij het zien van de beelden zou je meerdere doden verwachten, maar wonder boven wonder zijn er – tot nu toe – nog geen sterfgevallen gemeld. Bij de explosie zijn wel flink wat mensen gewond geraakt, maar dat is na het zien van de beelden niet zo’n verrassing. Volgens The Moscow Times zijn zo’n 17 mensen opgenomen in het ziekenhuis. Zeven daarvan liggen op de Intensive Care. De slachtoffers zouden vooral bestaan uit personeel van het tankstation en brandweermannen.

Bekijk ook:
Zien: YouTuber breekt record met grootste tandpasta-explosie

Het blussen van de brand vormde een aanzienlijke opgave. De vlammen hadden zich verspreid over een gebied van meer dan duizend vierkante meter, dus de Russische brandweer moest flink uitpakken. Bij het blussen waren twintig brandweerauto’s en maar liefst 90 brandweerlieden betrokken.

Het is momenteel nog gissen naar de oorzaak van de enorme explosie. Een onderzoek is al aangekondigd, maar de manager van het tankstation is al aangenomen. Dat krijgt ongetwijfeld nog een staartje!

Bekijk ook:

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Twee tieners na val van dakterras overleden

Top 10 Nederlandse voetballers met de meeste interlands