Video: YouTuber prankt dieven met glitterbom

0 Shares

YouTuber Mark Rober prankt in zijn nieuwe video dieven met een glitterbom. De dieven denken een mooi pakketje te scoren, maar in werkelijkheid zit er een glitterbom met stinkspray in. Dat is pas karma!

Helaas komt het nog veel te vaak voor dat pakketjes worden gestolen voordat ze aankomen bij de rechtmatige eigenaar. Jaarlijks verdwijnen er in Nederland meer dan tienduizend pakketjes en in Amerika gaat het er zelfs nog erger aan toe: daar worden elk jaar meer dan twee miljoen pakketjes gestolen.

Bekijk ook:
Top 10 meest gehate YouTube video's

Een paar jaar geleden werd ook een pakketje gestolen van YouTuber Mark Rober. Het pakketje kon hij niet meer terug krijgen, maar het verlies inspireerde hem wel tot het maken van een nieuwe video. Tegenwoordig prankt Rober namelijk dieven met een glitterbom die is vermomd als pakketje. Dieven die ervandoor gaan met dit pakketje staat een vervelende verassing te wachten, want er zit niet alleen een glitterbom in, maar ook een stinkspray en geluidseffecten die doen vermoeden dat de politie erachter zit. En het mooie van alles: het is allemaal gefilmd. Dat levert natuurlijk vermakelijke beelden op, en die kan je zien in de bovenstaande video.

Meer leuke YouTube video’s

Vond je dit nou een leuke YouTube-video en wil je meer aanraders? Dan zijn dit wellicht leuke video’s voor je:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.