Beiroet explosie in beeld 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Beiroet explosie in beeld

Begin augustus vonden er in de haven van de Libanese hoofdstad twee enorme explosies plaats. De ontploffingen lieten een enorme krater achter, meer dan honderd mensen stierven erdoor, veel meer mensen raakten gewond en de materiële schade is immens. Een groot drama voor de inwoners van Beiroet. We hebben hier meerdere beelden van de ravage die de explosies achterlieten in de havenstad. 

Dat er twee explosies waren kan je goed zien op de volgende beelden. De eerste explosie is niet te zien, maar doordat mensen de gevolgen van de eerste explosie filmden, konden velen de tweede (veel grotere) explosie wel op beeld vastleggen. En dat geeft veel indrukwekkende – maar ook zeer schokkende – beelden.

Op deze beelden kan je goed zien hoe andere gebouwen totaal verwoest worden door de ramp.

Veel beelden van de ramp in Beiroet gingen viral, maar een video die echt veel bekeken werd is die met de bruid. Je trouwdag vergeet je (meestal) nooit meer, maar deze bruid zal de fotoshoot van zichzelf in haar bruidsjurk ook niet snel vergeten.

Bekijk ook:
Dit zijn de engste plekken op aarde

Een bevalling is al stressvol genoeg, maar deze moeder en baby moesten daarna nog heel wat ellende doorstaan. Gelukkig hebben ze de ramp beiden goed doorstaan.

Dan sta je als priester rustig je werk te doen en lijkt het plots net alsof de hel los breekt. Gelukkig lijkt het erop dat hij al het vallende dakwerk heeft kunnen ontwijken. Misschien dat zijn beschermengel op die dag aanwezig was.

Op deze beelden kan je onder meer de schade aan de haven zien. De krater die de explosies achterlieten is enorm.

En zo ziet de Libanese hoofdstad eruit na het drama.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.