Video: Dit is het diepste zwembad ter wereld 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Video: Dit is het diepste zwembad ter wereld

In Dubai staat niet alleen de hoogste toren ter wereld, maar de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten is sinds kort ook de thuisbasis van het diepste zwembad van onze planeet. Dat zwembad is behoorlijk diep en ziet er aardig indrukwekkend uit. In de bovenstaande video is het diepste zwembad ter wereld te zien. Zou jij hier willen zwemmen?

Vind jij een zwembad met een diepte van twee meter al diep, dan sta je waarschijnlijk ondersteboven bij het horen van de diepte van Deep Dive Dubai. Dit zwembad is namelijk maar liefst 60 meter diep en is daarmee het diepste zwembad ter wereld. Dat record kreeg Deep Dive Dubai op 27 juni ook officieel toegewezen door Guinness World Records. Het vorige record lag in handen van een zwembad uit Polen, dat ongeveer 45 meter diep is. Verschil moet er wezen.

Bekijk ook:
Video: Dit is de langste wandelhangbrug ter wereld

Dat het zwembad in Dubai redelijk groot is, dat zal niet meer als een verrassing komen. Deep Dive Dubai is namelijk vier keer groter dan enig ander zwembad ter wereld. En om het bad helemaal te vullen is er maar liefst 14 miljoen liter water nodig. Gelukkig hebben ze daar nooit water te kort…

Het zwemmen in het diepste zwembad ter wereld is wel een prettige beleving. Het water is namelijk ongeveer 30 graden warm. Al kan je er momenteel zelf nog niet gaan zwemmen, want op dit moment worden alleen mensen met een uitnodiging toegelaten. Jammer he!

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.