Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 29 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 29

In deze Netflix top 10 geven we een overzicht van de populairste films en series in Nederland van dit moment! Wat kijk jij nu op Netflix?

10. La cocinera de Castamar

La cocinera de Castamar – wat in het Nederlands de kok van Castamar betekent – speelt zich af in Madrid in 1720. In de Spaanse serie volgen we het leven van Clara Belmonte; een meisje dat agorafobie kreeg nadat ze haar vader is verloren. Ze zoekt haar toevlucht in de keukens en leert daar koken. Later wordt ze door een hertog aangenomen als kok. De hertog krijgt een oogje op haar, maar is ondertussen ook nog in rouw door de dood van zijn zwangere vrouw.

La cocinera de Castamar staat momenteel op de tiende plek in de top 10 Netflix. De serie krijgt een 7.3 gemiddeld op IMDb.

Bekijk hieronder de trailer van La cocinera de Castamar seizoen 1:

9. Pokémon Journeys

In Pokémon Journeys verkent Ash Catchum met Pikachu de Galar regio. Tijdens zijn avontuur leert hij nieuwe Pokémon en andere trainers kennen.

Pokémon Journeys staat nu op de negende plek in de top 10 van Netflix, en heeft op IMDb een 6.3.

Bekijk hieronder de trailer van Pokémon Journeys:

8. Rust Creek

Rust Creek is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en toont het spannende avontuur van Sawyer Scott. Scott is een ambitieuze student die op weg is naar een sollicitatie voor een prestigieuze baan. Onderweg maakt ze echter een verkeerde afslag en daardoor raakt ze flink in de problemen. Hierdoor ontmoet ze criminelen die haar uit de weg willen ruimen omdat ze denken dat zij getuige is geweest van hun misdaden.

Rust Creek staat op dit moment op de achtste plek in de top 10 populairste films en series van Netflix. De film wordt met een 5.9 beoordeeld op IMDb.

Bekijk hieronder de trailer van Rust Creek:

Bekijk ook:
Trailer: The Kissing Booth 3

7. Vikings

In Vikings zien we hoe de Vikingen de zeeën over varen om geluk te zoeken in nieuwe landen. De inwoners van die landen zitten echter niet te wachten op deze bezoekers en dat leidt tot aardig wat conflict. Een van die Vikingen is de super ambitieuze Ragnar Lothbrok, een boer die wil leven als een koning.

Vikings staat momenteel op de zevende plek in de Netflix top 10. De serie heeft een 8.5 op IMDb.

Bekijk hieronder de trailer van Vikings seizoen 6:

6. The Magnificent Seven

Een bloeddorstige magnaat heeft het gemunt op een klein mijnstadje. Om het plaatsje te beschermen komen zeven mannen met unieke vaardigheden samen in verzet.

The Magnificent Seven krijgt een 6.9 op IMDb en staat nu op de zesde plek in de top 10 populairste films en series op Netflix.

Bekijk hieronder de trailer van The Magnificent Seven:

5. Atypical

Sam Gardner heeft autisme, maar wil leven net zoals alle andere tieners. Daar hoort een vriendinnetje bij, maar daten is voor bijna geen enkele tiener makkelijk. Toch zet Sam stappen om iets te maken van zijn liefdesleven, al heeft dat ook weer gevolgen voor de rest van zijn familie.

Atypical krijgt een 8.3 op IMDb en staat nu op de vijfde plek in de Netflix top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Atypical seizoen 1:

4. Sex/Life

In Sex/Life verlangt een huismoeder naar haar oude wilde leventje. Wanneer ze een knappe ex tegenkomt moet ze kiezen tussen de lust en haar vertrouwde gezinnetje.

Sex/Life staat op dit moment op de vierde plek in de Netflix top 10. De serie scoort op IMDb iets minder en krijgt daar een 5.4 van de kijkers.

Bekijk hieronder de trailer van Sex/Life seizoen 1:

https://www.youtube.com/watch?v=x580mowu5Gs

Bekijk ook:
Top 10 bioscoopfilms - juli 2021

3. Suits

In Suits volgen we het leven van de advocaten Harvey Specter, Mike Ross en Louis Litt. Samen doen ze echt alles om hun rechtszaken te winnen, al levert ze dat soms wat problemen op.

Suits krijgt een 8.4 op IMDb en staat nu op de derde plek in de top 10 van Netflix.

Bekijk hieronder de trailer van Suits seizoen 9:

2. Never Have I Ever

In Never Have I Ever zien we hoe tiener Devi Vishwakumar zich probeert te redden op de middelbare school. Daar staat ze voor allerlei uitdagingen, zo heeft ze een crush op de knappe Paxton en moet ze ook regelmatig bewijzen dat ze beter is dan haar rivaal Ben.

Never Have I Ever staat sinds de komst van het tweede seizoen op de tweede plek in de top 10 van Netflix. Op IMDb scoort de serie een 7.9.

Bekijk hieronder de trailer van Never Have I ever seizoen 2:

https://www.youtube.com/watch?v=FakCjoNnxik

1. Virgin River

Melinda Monroe is een verpleegster uit Los Angeles die een frisse start nodig heeft. Ze verhuist daarom naar een afgelegen startje in het noorden van de staat. Dat is wel even aanpassen, want het leven is daar totaal anders dan wat ze gewend is. Toch hoeft verandering niet slecht te zijn, want al gauw ontdekt ze ook de voordelen van het leven daar.

Virgin River staat sinds de release van het derde seizoen al tijden boven in de Netflix top 10. Op IMDb scoort de serie ook goed, daar krijgt Virgin River een 7.5 gemiddeld van de kijker.

Bekijk hieronder de trailer van Virgin River seizoen 3:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.