Top 10 enorme reptielen 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 enorme reptielen

Dieren zijn leuk, maar sommige dieren kunnen ook best groot en gevaarlijk zijn! In deze video zie je 10 enorme reptielen die op camera zijn vastgelegd. Pfoe, die wil jij niet in het wild tegenkomen!

In Nederland zal je niet veel exotische en gevaarlijke dieren tegenkomen, tenzij je naar de dierentuin gaat. Maar, in het buitenland is dat wel anders. In sommige landen is het heel normaal als je buiten slangen, krokodillen of andere bijtgrage dieren tegenkomt. Dat hoeft niet altijd gevaarlijk te zijn, maar bij reptielen van groot formaat kan je maar beter meteen wegrennen. Of je pakt een telefoon en begint te filmen.

Bekijk ook:
Wat zijn de dodelijkste dieren ter wereld?

In de bovenstaande video is een overzicht gemaakt van tien van de grootste reptielen die ooit op camera zijn vastgelegd. Wist je dat slangen, krokodillen en dergelijke zo groot konden worden? Een ding is zeker; de meeste van ons zullen blij zijn dat we deze beestjes in Nederland niet zullen treffen!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.