Paard danst vrolijk mee op country muziek 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Paard danst vrolijk mee op country muziek

We weten allemaal dat paarden prachtig zijn om naar te kijken, vooral wanneer ze trucjes uitvoeren. Het zijn zulke mooie, bijzondere beesten. Maar wist je dat paarden ook kunnen dansen? Kijk maar eens naar dit filmpje en zie hoe makkelijk het kan zijn!

Paarden houden van muziek

Het klinkt misschien als een fabeltje maar paarden kunnen serieus van muziek houden! Volgens TheHorse, een website die alles zegt te weten over de gezondheid van paarden, zouden verschillende genres van muziek een verschillend effect hebben op paarden. Zo zou klassieke muziek bijvoorbeeld kalmerend zijn voor de paarden, net zoals country muziek dat zou zijn. Jazz en rock muziek daarentegen zou juist voor meer stress zorgen bij het paard.

Achy Breaky Heart

Het is dan ook geen verassing dat dit paard begint te dansen op het nummer ‘Achy Breaky Heart' van Billy Ray Cyrus. Omringd door vijf line-dancers dansen ze er met zijn allen op los. Maar laten we eerlijk zijn, het paard is hier toch wel de échte uitblinker met zijn soepele heupen en gladde danspasjes!

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.