in

Blije buffel springt op trampoline

Het is even buffelen, maar dan heb je wel wat

Buffels kennen we van de Indianen. Deze woeste en machtige runderen worden al eeuwen opgejaagd voor hun vlees en vacht. Samen met een kudde struinen ze de woestenij af, op zoek naar een lekker stukje gras. Maar niet de buffel in deze video. Bij gebrek aan indianen ging hij zijn grenzen verleggen. Hij was het dagelijkse herkauwen zat en verveelde zich kapot, tussen die al stomme schapen. Deze buffel heeft een missie, hij wilt acrobaat worden. Na jaren herkauwend kijken naar de horizon besloot hij om de grote stap te zetten, in de tuin van nabijgelegen rednecks.

Want daar vond hij wat hij zocht: een trampoline. Hij zetten zijn beste hoefje voor en sprong op het gevaarte in de tuin. Het hooggeëerd publiek filmt het tafereel vol verwondering. Het was even buffelen, maar hij kreeg al snel door hoe het voelt om een topartiest te zijn, en dat willen wij uiteraard graag met jullie delen. Heb je last van een winterdip? Bekijk dan deze fantastische beelden, een buffel op een trampoline, wij wedden dat dit de eerste keer is dat je dit ziet. Een absoluut feelgood filmpje voor op een sombere dag.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Afrikaanse malariamug in België

Afrikaanse malariamug meegevlogen naar België besmet echtpaar

De herfst is best fantastisch