Blije buffel springt op trampoline 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Blije buffel springt op trampoline

Buffels kennen we van de Indianen. Deze woeste en machtige runderen worden al eeuwen opgejaagd voor hun vlees en vacht. Samen met een kudde struinen ze de woestenij af, op zoek naar een lekker stukje gras. Maar niet de buffel in deze video. Bij gebrek aan indianen ging hij zijn grenzen verleggen. Hij was het dagelijkse herkauwen zat en verveelde zich kapot, tussen die al stomme schapen. Deze buffel heeft een missie, hij wilt acrobaat worden. Na jaren herkauwend kijken naar de horizon besloot hij om de grote stap te zetten, in de tuin van nabijgelegen rednecks.

Want daar vond hij wat hij zocht: een trampoline. Hij zetten zijn beste hoefje voor en sprong op het gevaarte in de tuin. Het hooggeëerd publiek filmt het tafereel vol verwondering. Het was even buffelen, maar hij kreeg al snel door hoe het voelt om een topartiest te zijn, en dat willen wij uiteraard graag met jullie delen. Heb je last van een winterdip? Bekijk dan deze fantastische beelden, een buffel op een trampoline, wij wedden dat dit de eerste keer is dat je dit ziet. Een absoluut feelgood filmpje voor op een sombere dag.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.