in ,

Call of Duty start Halloween evenement: The Haunting of Verdansk

Vanaf vandaag gratis te spelen tot en met 3 november

cod the haunting of verdansk

Gamers met Call of Duty en battle royale Warfare kunnen vanaf vandaag meedoen met het Halloween evenement The Haunting of Verdansk. Dit evenement is gratis voor alle systemen waar Call of Duty op te spelen is. Je kunt meedoen aan het evenement tot 3 november.

CoD: The Haunting of Verdansk

Zoals de naam al zegt speelt het verhaal zich af in Verdansk. Je kunt spelen met personages als Jigsaw, Leatherface en Dr. Karlov. De lootboxes zijn dit keer gevuld met Halloween-gerelateerde items en akelige blauwdrukken. In battle royale kun je ook een zombie modus aanzetten. Iedere speler die dood is kan dan terug komen als zombie met speciale krachten.

Verdansk

Er zijn vijf verschillende zones in Verdansk North, met ieder zijn eigen omgeving en gebouwen. Ieder gebied is een andere grootte, moeilijkheid en kans op loot. In principe is het een combinatie van nieuwe locaties en favoriete locaties van de spelers. Sommige mappen hebben een nachtmodus en horen wat enger te zijn dan de andere mappen.

Bekijk ook:
Poll: Ben je tevreden over de aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen?

Halloween extra’s

Uiteraard zijn het niet alleen Halloween mappen die we dit jaar te zien krijgen. Er zijn ook een aantal speciale Halloween bundles te koop om het helemaal te personaliseren en naar jouw smaak te maken. Je kunt bijvoorbeeld een SAW-bundle kopen, maar ook The Texas Chainsaw Massacre, Ghost: Grim Reaper en Mace: Dia de los Muertos.

Halloween aanpassingen multiplayer

Ook multiplayer heeft het een en ander moeten doorstaan voor Halloween. Als je bijvoorbeeld drie kills maakt in één leven, krijg je een jack-o-lantern hoofd. Maak je er tien binnen één leven? Dan zal deze ook nog eens vlam vatten. Het ziet er natuurlijk hartstikke gaaf uit, en je kunt hierdoor makkelijker zien voor wie je moet uitkijken of wie je juist zo snel mogelijk moet neerknallen. Bij Domination zijn de vlaggen vervangen voor vogelverschrikkers, en in Kill Confirmed moet je nu schedels verzamelen in plaats van dogtags.

New modes

Er zijn een aantal nieuwe modes toegevoegd die je tijdelijk kunt spelen. Wij hebben ze op een rijtje gezet voor je.

  • Zombie Royale
  • Nighttime BR
  • Nighttime Plunder
  • Juggourdnaut Royale
  • Onslaught-er mode
  • Gunfright
  • TDM Snipers only
  • Halloween Mosh Pit
Bekijk ook:
Nieuwsquiz - Week 7

 

Bekijk ook:

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Oeps: Naakte moeder per ongeluk in beeld tijdens online Zoom-les

Interesse in duurzame energie? Verdiep je eens in zonnepanelen