cod the haunting of verdansk

Call of Duty start Halloween evenement: The Haunting of Verdansk

0 Shares

Gamers met Call of Duty en battle royale Warfare kunnen vanaf vandaag meedoen met het Halloween evenement The Haunting of Verdansk. Dit evenement is gratis voor alle systemen waar Call of Duty op te spelen is. Je kunt meedoen aan het evenement tot 3 november.

CoD: The Haunting of Verdansk

Zoals de naam al zegt speelt het verhaal zich af in Verdansk. Je kunt spelen met personages als Jigsaw, Leatherface en Dr. Karlov. De lootboxes zijn dit keer gevuld met Halloween-gerelateerde items en akelige blauwdrukken. In battle royale kun je ook een zombie modus aanzetten. Iedere speler die dood is kan dan terug komen als zombie met speciale krachten.

Verdansk

Er zijn vijf verschillende zones in Verdansk North, met ieder zijn eigen omgeving en gebouwen. Ieder gebied is een andere grootte, moeilijkheid en kans op loot. In principe is het een combinatie van nieuwe locaties en favoriete locaties van de spelers. Sommige mappen hebben een nachtmodus en horen wat enger te zijn dan de andere mappen.

Halloween extra’s

Uiteraard zijn het niet alleen Halloween mappen die we dit jaar te zien krijgen. Er zijn ook een aantal speciale Halloween bundles te koop om het helemaal te personaliseren en naar jouw smaak te maken. Je kunt bijvoorbeeld een SAW-bundle kopen, maar ook The Texas Chainsaw Massacre, Ghost: Grim Reaper en Mace: Dia de los Muertos.

Halloween aanpassingen multiplayer

Ook multiplayer heeft het een en ander moeten doorstaan voor Halloween. Als je bijvoorbeeld drie kills maakt in één leven, krijg je een jack-o-lantern hoofd. Maak je er tien binnen één leven? Dan zal deze ook nog eens vlam vatten. Het ziet er natuurlijk hartstikke gaaf uit, en je kunt hierdoor makkelijker zien voor wie je moet uitkijken of wie je juist zo snel mogelijk moet neerknallen. Bij Domination zijn de vlaggen vervangen voor vogelverschrikkers, en in Kill Confirmed moet je nu schedels verzamelen in plaats van dogtags.

New modes

Er zijn een aantal nieuwe modes toegevoegd die je tijdelijk kunt spelen. Wij hebben ze op een rijtje gezet voor je.

  • Zombie Royale
  • Nighttime BR
  • Nighttime Plunder
  • Juggourdnaut Royale
  • Onslaught-er mode
  • Gunfright
  • TDM Snipers only
  • Halloween Mosh Pit

 

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.