man zit op trekhaak

Man gaat op trekhaak zitten zonder vet en laat poepresten achter

0 Shares

Het zal je maar gebeuren: je bekijkt tijdens het ontbijt de camerabeelden van de afgelopen nacht en ziet ineens een man op jouw trekhaak zitten. Emil Harmsen uit Delft heeft dit mogen meemaken. Met net een hap achter de kiezen zag hij een halfnaakte man die doodleuk op de trekhaak van zijn auto is gaan zitten.

“Hij ging er droog in”

De camera van Emil werkt op bewegingsdetectie waardoor hij wel vaker korte filmpjes krijgt te zien, maar dit keer duurde het filmpje opvallend lang. Op de beelden is haarscherp te zien hoe de man rustig aan komt lopen met zijn naakte onderlichaam en zichzelf laat zakken op de trekhaak van de auto alsof het niets is. Emil staat er nog steeds stomverbaasd van: “Zonder vet ook, hij ging er droog in!”

Poepresten

Dat de beste man Emil zijn trekhaak heeft gebruikt vindt hij nog niet eens zo erg, maar hij had wel de trekhaak netjes kunnen achterlaten. Er zaten nog poepresten op de kogel toen Emil de auto ging inspecteren. Emil heeft daarom toch maar billendoekjes gekocht zodat de man hem volgende keer kan schoonmaken.

Toch is het niet alleen grappig voor Emil, maar ook verontrustend. Hij dacht er nog over na om het beeld in te zoomen zodat iedereen kon zien wie het is. Oorspronkelijk dacht hij namelijk dat de man onder invloed was, maar later bedacht hij zich dat de man misschien wel psychische hulp nodig heeft. Hij doet dan ook geen aangifte van het voorval.

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

One Comment

  1. Smokey Reply

    ten eerste dit is zo ziek, maar buiten dat het super ziek is ging ik helemaal stuk door het antwoord van de eigenaar van de auto en dus de trekhaak, dat ie in het nieuws zei “ik heb nu billendoekjes neergelegd” en “koop een dildo in de vorm van een trekhaak”

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.