LEGO maakt werkende auto

0 Shares

Een auto maken van LEGO? Dat is niet zo bijzonder, tenzij het een werkende auto is! Dat klinkt onmogelijk, maar LEGO kreeg het voor elkaar. Het resultaat is te zien in de onderstaande video. En eerlijk is eerlijk, die auto ziet er nog best indrukwekkend uit!

Met veel LEGO steentjes, wat creativiteit, doorzettingsvermogen en verbeeldingskracht kan je de meest bijzondere dingen bouwen met lego. Ondertussen is echt van alles wel eens gebouwd met LEGO, denk bijvoorbeeld aan gigantische kastelen, eilanden, voedsel van LEGO en ga zo maar door. Veel mensen hebben vast wel eens een autootje of ander voertuig van LEGO gebouwd. Maar, LEGO laat in de onderstaande video zien dat er altijd een baas boven baas is.

Bekijk ook:
Top 10 indrukwekkende creaties van LEGO

We weten allemaal wel dat je veel met LEGO kan bouwen, maar dit werkende bouwwerk zal toch veel mensen verbazen. Een auto van LEGO stenen en LEGO motors die daadwerkelijk kan rijden, zal voor veel mensen een fabeltje zijn. Maar LEGO bewijst dat het dus wel kan. Mocht je dus geen geld hebben om een auto te kopen, dan kan je er altijd zelf nog een bouwen van LEGO. Al zal dat ook niet bepaald goedkoop zijn, als je kijkt naar al die steentjes die je daar voor nodig hebt!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.