LEGO komt met nieuwe Friends-bouwset 14
Saved Read later
Deel dit bericht

LEGO komt met nieuwe Friends-bouwset

Ben je een fan van Friends en speel je graag met LEGO? Dan is dit de ideale set voor jou! LEGO komt namelijk met een bouwset van de serie Friends. In deze set kan je de twee bekende appartementen van Joey, Chandler, Monica en Rachel nabouwen. De Friends LEGO is in de bovenstaande video te zien! Wat vind jij ervan?

De Friends LEGO-set is een feestje van herkenning voor iedereen die vroeger naar Friends keek. In de bouwset van de Friends appartementen zie je onder meer de paarse muren van het appartement van de dames, de bijpassende leren stoelen van Chandler en Joey, het poppenhuis van Phoebe en de cheesecake van mrs. Braverman. Daarnaast zijn er nog meer iconische scenes terug te vinden in de LEGO-wereld van friends, want ook de enorme stok die wordt gebruikt om te kijken of Ugly Naked Guy nog leeft, staat op het balkon, de problematische Thanksgiving-kalkoen kon niet ontbreken en ook het originele Buffay schilderij is onderdeel van de set. Uiteraard zijn ook Rachel, Ross, Joey, Chandler en Phoebe geïncludeerd. Janice, de ex-vriendin van Chandler en Ross, heeft ook haar eigen LEGO-poppetje.

Friends LEGO

Je moet nog even wachten voordat de Friends LEGO te koop staat. Op 1 juni kan je de set bestellen. VIPS kunnen eerder aan de slag met de LEGO, zij krijgen op 19 mei al toegang. De bouwset van de Friends appartementen bestaat uit 2048 stenen totaal en kost maar liefst 159,99 euro.

Bekijk ook:
Video: Taart van LEGO

Het is niet de eerste keer dat LEGO met een Friends bouwset komt. Eerder maakte LEGO namelijk ook al een bouwset van het Central Park Café. Die set is in de onderstaande video te zien.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.