Video: Taart van LEGO 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Video: Taart van LEGO

LEGO kan je maar beter niet eten, maar deze chocoladetaart van LEGO ziet er toch best smakelijk uit! Je zou bijna een hapje willen proeven..

Met LEGO kan je de meest fantastische en creatieve dingen bouwen. Je kan het zo gek niet bedenken of iemand heeft het weleens gebouwd. Kastelen, huizen, voertuigen, eilanden, noem het maar op: met LEGO kan je bijna alles nabouwen. Maar, wist je dat je met LEGO ook dingen kan “bakken”.

Bekijk ook:
Top 10 indrukwekkende creaties van LEGO

Bakken met LEGO? Dat kan natuurlijk niet echt, maar de YouTuber van de bovenstaande video weet ons bijna voor de gek te houden. In de video is te zien hoe hij een “taart bakt” met LEGO. Het kunstwerk is in elkaar gezet met stopmotion techniek, en het lijkt bijna alsof de LEGO taart in een vloeiende beweging in elkaar is gezet.

Je kan zien hoe hij LEGO eieren in een kommetje stopt, ze mixt met LEGO suiker en LEGO chocolade. Vervolgens gaat het mengsel in de oven en wordt het langzaam gebakken. Daarna wordt er nog meer LEGO chocolade en slagroom toegevoegd om de taart af te maken. Op het einde wordt de taart nog versierd met kleine LEGO chocolaatjes. De video is zo knap in elkaar gezet, dat je bijna zou denken dat het een echte taart is!

Bekijk ook:
Dit zijn de 5 grootste Lego sets ter wereld

Op YouTube weten de kijkers de bijzondere LEGO video wel te waarderen. De video staat er pas sinds 12 december 2020 op YouTube, maar is inmiddels al meer dan 27 miljoen keer bekeken. Zo zie je maar weer hoe populair LEGO is!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.