De laatste LED trends voor bij jou in huis 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De laatste LED trends voor bij jou in huis

Wie zijn woning wil opknappen of verduurzamen ontkomt bijna niet aan LED verlichting. Vroeger stond LED verlichting bekend om zijn kille, witte licht maar vandaag de dag is er voor elke ruimte een gepaste LED oplossing te vinden. Of je nu op zoek bent naar romantische sfeerverlichting, heldere verlichting voor in de keuken of sierspots voor in de tuin, voor elke wens is een geschikte LED lamp beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden voor bij jou in huis? Hieronder vind je de LED trends van dit moment.

LED grondspots

Helemaal van nu zijn grondspots LED buiten. Deze duurzame LED grondspots worden ingebouwd in de vloer of in de tuin en kunnen voor veel verschillende doeleinden ingezet worden. Heb je bijvoorbeeld een mooi kunstwerk in de kamer staan? Met een LED grondspot tover je deze direct om tot bijzondere eyecatcher. Is je oprit onoverzichtelijk? Met LED grondspots voor buiten markeer je gemakkelijk de randen zodat je voortaan moeiteloos kunt parkeren, ook in het donker! Daarnaast zijn LED grondspots ideaal om mee te experimenteren. Doordat ze uitermate geschikt zijn voor buitengebruik kan je ze gebruiken om een bijzondere boom of plant in de tuin uit te lichten, of ga nog een stapje verder en installeer LED spots in de vijver!

Bekijk ook:
Creëer je eigen wellnesspa thuis met deze top gadgets

Gouden gloed

Goud is terug van weggeweest. Niet letterlijk natuurlijk, maar in het interieur mag goudkleur weer volop toegepast worden! Er zijn tegenwoordig LED lampen verkrijgbaar die een gouden gloed uitstralen. Met deze bijzondere LED lampen creëer je direct een unieke luxueuze sfeer die menigeen zal verrassen. In tegenstelling tot echt goud hoeft deze pracht en praal helemaal niet veel te kosten. Sterker nog, wie weet levert je het zelfs een besparing op! LED lampen verbruiken namelijk zeer weinig energie en gaan erg lang mee.

Smart LED lampen

Steeds meer apparaten in het interieur kunnen aangesloten worden op het internet. Zo ook LED lampen! Veel moderne LED lampen kunnen tegenwoordig bediend worden met een afstandsbediening of via een app op je telefoon. Zo kun je vanaf de bank simpel en snel de lichtintensiteit aanpassen, de kleur van de verlichting veranderen of zelfs unieke lichteffecten creëren op de muur. Ben je dus op zoek naar duurzame verlichting om je interieur een moderne boost te geven? Ga voor LED!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.