Geweldige trickshots met kaarten 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Geweldige trickshots met kaarten

We hebben allemaal wel eens een leuk kaarttrucje gezien, maar deze video laat zien dat er altijd baas boven baas is. Goochelaar Rick Smith Jr. laat zijn kaartgooi skills zien en zoiets zie je normaal gesproken alleen in bizarre Hollywoodfilms voorbij komen. Kijken dus!

Een kaart gebruiken als wapen? Het klinkt misschien gek, maar in de handen van goochelaar Rick Smith Jr. zou dat wel kunnen. De man die graag met kaarten gooit lijkt alles te kunnen raken, als we de video mogen geloven. Niks lijkt voor hem te gek. In de video laat hij de meest indrukwekkende trickshots zien. In de video raakt Smith Jr. onder meer een vallend koekje, een ballon tussen twee bijna gesloten deuren, het witte laagje van een Oreo-koekje en een vallende erwt. Ja, je leest het goed. Met zijn kaart weet Smith Jr. een vallende erwt door midden te splitsen. Dat is pas een trick.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Dude Perfect

De mannen van het YouTube-kanaal Dude Perfect plaatsen vaker van dit soort vermakelijke content. Die video's zijn wereldwijd super populair. Zo is hun best bekeken video bijvoorbeeld meer dan 300 miljoen keer bekeken. Dat zijn nog eens kijkcijfers. Op Trending.nl lieten we al eerder een video van hun zien, daarin lieten de heren van Dude Perfect zien hoe je op indrukwekkende en onvoorspelbare manier kan scoren.

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.