Adele woont in het oude optrekje van een wel heel bekende acteur 14
Poll bekijken
Saved Read later
Deel dit bericht

Adele woont in het oude optrekje van een wel heel bekende acteur

Adele is een van de grootste zangeressen aller tijden. Haar grootste hits zijn Someone Like You, Easy On Me en Hello. De Britse zangeres liet Londen achter zich en verhuisde vorig jaar naar Beverly Hills voor de liefde. Zij en Rich Paul zijn nu ruim twee jaar samen. 

De woning die Adele heeft gekocht was van niemand minder dan Sylvester Stallone’s en staat in de wijk Beverly Park. Dit gedeelte is niet toegankelijk voor buitenstaanders. Haar buren zijn onder meer Denzel Washington, Justin Bieber en Sofia Vergana. 

De Britse zangeres kocht het voor maar liefst 58 miljoen dollar. Dit onvoorstelbare oord telt negen slaapkamers, negen badkamers en ook twee slaapkamers voor het personeel. De zangeres hoeft zich thuis niet snel te vervelen. In het huis bevindt zich namelijk een eigen fitnessruimte, bioscoop, spa of kunststudio. Om het af te maken heeft de woning een groot buitenzwembad en een golfbaan. Voor hun vrienden en familie is er een gastenverblijf dat twee verdiepingen telt. 

Het huis viel aan de binnenkant niet in de smaak, want Adele laat het van top tot teen verbouwen. Op de foto’s is te zien dat het huis volledig gestript is en dat de bovenste verdieping geheel ontbreekt. Ze heeft bijna alles veranderd op één ding na en dat is het standbeeld van Rocky Balboa in de tuin. Deze blijft staan!

Ben je benieuwd naar de woning? Bekijk de video hierboven.

Bekijk ook:
Top 10 liedjes van Adele

Poll Wat is jouw favoriete Adele-hit?

Someone Like You30%
Hello23.3%
Easy On Me6.7%
Rolling in the Deep13.3%
Geen van bovenstaande26.7%
📊 Bekijk resultaten
1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.