bizar
Saved Read later
Deel dit bericht

Bizar: halfnaakte vrouw drinkt bier uit de bek van een dode vis

Als je denkt dat je alles al hebt gezien, dan zul je jezelf verbazen over de onderstaande beelden. In deze opmerkelijke video is te zien hoe een halfnaakte vrouw op een boot een flinke slok bier uit de bek van een dode zalm neemt. De beelden zijn al enige tijd geleden gemaakt, maar het filmpje is zo bizar dat we het niet konden laten om deze met jullie te delen.

Te bizar voor woorden

We zijn ondertussen wel wat gewend. Studenten die bier drinken uit een toilet of een vrouw die tijdens een tenniswedstrijd zonder moeite een halve liter pils in haar slokdarm weet te gieten. We hadden ons tijdens het surfen op het web niet voorbereid op een vrouw die een biertje drinkt uit de bek van een dode zalm. Of dit op haar bucketlist stond weten we niet, maar bizar is het zeker. Je moet er maar opkomen.

De vrouw in kwestie heet Aimee en de video is gefilmd in Port Washington, VS. Nu weten we dat de Amerikanen zich graag laten filmen en fotograferen met wilde dieren die ze ‘als sport’ hebben vermoord, maar van deze beelden gingen de landgenoten van Aimee zelfs over hun nek. Ze kreeg dan ook een berg kritiek over zich heen toen het filmpje op internet was te zien.

bizar bier dode vis

Bier drinken uit een dode vis

De destijds 28-jarige blondine aarzelde geen moment toen ze door haar vrienden werd uitgedaagd om een flinke slok bier te nemen uit de bek van een zalm die ze kort voor de opname hadden gevangen en gedood. Toen ze een flinke teug uit het dier had genomen gaf haar vriendin haar een high-five, waarop Aimee zei dat ze het ‘walgelijk’ vond. Daar was de rest van Amerika het mee eens, want de video ging viral, waarna ze niet meer normaal over straat kon.

Wij doen boter bij de vis en trakteren jullie ook op dit filmpje, want dit zien we niet dagelijks voorbij komen op het vasteland. Aimee zal dit ongetwijfeld niet nog een keer hebben gedaan, al weet je het maar nooit. Check boven de bizarre beelden en oordeel zelf. Een visje en een biertje nuttigen is heerlijk, maar op deze manier krijgt deze culinaire combinatie wel een heel bizar tintje.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.